rrmi 13.02.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Do jutra Dziewczeta Ja to sobie tak milo i muzycznie dzisiaj spedzam czas , jak zawsze w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Do jutra Dziewczeta Ja to sobie tak milo i muzycznie dzisiaj spedzam czas , jak zawsze w piatek Muzycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Laski, to wejdźcie do Bliklego po tort serowy z owocami Bajeczny jest - ja mogę sponsorowac Tylko cały weźcie - dla Ducha Tort serowy z owocami - mówisz i masz .Rano będę robić zakupy to wdepne i nabędę. Sponsoringu mi nie trza , daje rade sama Ale mi rata spadła to mię stać A też muszę mieć swój wkład nie ? To mi tego nie rób jak Duch ma zjeść cały to weźcie dwa się dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Laski, to wejdźcie do Bliklego po tort serowy z owocami Bajeczny jest - ja mogę sponsorowac Tylko cały weźcie - dla Ducha Tort serowy z owocami - mówisz i masz .Rano będę robić zakupy to wdepne i nabędę. Sponsoringu mi nie trza , daje rade sama Ale mi rata spadła to mię stać A też muszę mieć swój wkład nie ? To mi tego nie rób Łoki doki , masz swój tortowy wkład. Mam ino nadzieje ,że będzie na składzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Laski, to wejdźcie do Bliklego po tort serowy z owocami Bajeczny jest - ja mogę sponsorowac Tylko cały weźcie - dla Ducha Tort serowy z owocami - mówisz i masz .Rano będę robić zakupy to wdepne i nabędę. Sponsoringu mi nie trza , daje rade sama Ale mi rata spadła to mię stać A też muszę mieć swój wkład nie ? To mi tego nie rób jak Duch ma zjeść cały to weźcie dwa się dorzucę Serio serio , czy żartujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a Neferka żartowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 To jeszcze tu powiem : przywożę: 2 ciacha sałatkę 18 papierowych talerzyków 18 plastikowych kubeczkow 24 plastikowe widelce pakę serwetek papierowych No i Kruele oczywiście dziękuję dobrosiu, że o mnie nie zapomniałaś dobra kobieta z Ciebie Ciebie to normalnie jak jajo faberge bede wiozła..ostrożniutko i z nabożeństwem Abym się nie potłukła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Od dziś mówię do Kruelci : Moje Drogocenne Jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Od dziś mówię do Kruelci : Moje Drogocenne Jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ha, widze, ze humory przed spotkaniem dopisuja Bawcie sie dobrze i jednego gryza tego tortu za mnie zjedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Muzycznie ?No ocywiscie , dzisiaj wsidlam na Dzwony rurowe i jakos chyba nie zasne wezme . I nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Od dziś mówię do Kruelci : Moje Drogocenne Jajo a ja na Ciebie Moja Droga Rybko Akwariowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Muzycznie ?No ocywiscie , dzisiaj wsidlam na Dzwony rurowe i jakos chyba nie zasne wezme . I nie tylko a to wszystko przez te rurowe dzwony rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Muzycznie ?No ocywiscie , dzisiaj wsidlam na Dzwony rurowe i jakos chyba nie zasne wezme . I nie tylko To Ty pewnie tak raz Oldfield raz Pink F. ... ja poczekam do pokoju w którym da się tej muzyki posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Uwaga! Wklejam zdjęcia z imprezy u Nefci! Na godzinkę wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ja przywiozę niealkoholowe napitki - soki, cola 30 kubeczków i Nitu też przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Uwaga! Wklejam zdjęcia z imprezy u Nefci! Na godzinkę wystarczy? o kurka jak dla mnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 ja przywiozę niealkoholowe napitki - soki, cola 30 kubeczków i Nitu też przywiozę przyjedziecie na Wilsona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Uwaga! Wklejam zdjęcia z imprezy u Nefci! Na godzinkę wystarczy? o kurka jak dla mnie wystarczy u siebie czy tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Od dziś mówię do Kruelci : Moje Drogocenne Jajo a ja na Ciebie Moja Droga Rybko Akwariowa A do mnie proszę : Tempe Narzedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts