Nefer 13.02.2009 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 http://img23.imageshack.us/img23/2605/99613682pn3.jpg Od lewej : Maluszek, Nitu, Mycha i Dobrosia http://img110.imageshack.us/img110/4226/49301048wk5.jpg Kruelcia http://img19.imageshack.us/img19/3628/51886872ch6.jpg Nitu http://img8.imageshack.us/img8/3028/70779481mj0.jpg Mycha (stoi) Dobrosia (sie ukrywa) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 a ja widzę pierwsze dwa zdjęcia to może opowiedzcie co widać na dalszych obrazkach zanim znikną ściągnęłam sobie na komp - daj mi maila , to Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Można kasować? nie kasuj, bo jutro znowu dla reszty będziesz musiała wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Można kasować? nie kasuj, bo jutro znowu dla reszty będziesz musiała wstawiać oki, skasuję jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. Proszę Edyś Ja czekam już na zlot forumowy - zwykle kole wiosny ...to się będzie działo .. na pewno nie wróce grzecznie do domu jak w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. Proszę Edyś Ja czekam już na zlot forumowy - zwykle kole wiosny ...to się będzie działo .. na pewno nie wróce grzecznie do domu jak w zeszłym roku a właśnie, wiadomo już kiedy będzie ? Bo ja w tym roku sobie nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 udało się i widzę ... no jasne, ja przy winku siedzę wiedziałam gdzie się usadowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. to pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Proszę Edyś Ja czekam już na zlot forumowy - zwykle kole wiosny ...to się będzie działo .. na pewno nie wróce grzecznie do domu jak w zeszłym roku Ooooo....to czemu tak cienko było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. to pędzę widziałam, widziałam śliczna kobietka z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. ja Cie już oblokałam , takiej figury do końca zycia pewnie nie osiągnę , ech... niezła laska i tyle... A Twojego domu za cholerę nie mogę zlokalizować straszna blondi jestem , ale na usprawiedliwienie dodam,że zazwyczaj po ciemku tamtędy przejeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 23:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Ooooo....to czemu tak cienko było? Jakoś tak - nastrój nie ten był czy jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. A dlaczego dla mnie Galeria jest nieaktywna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. A dlaczego dla mnie Galeria jest nieaktywna? Nie zasłużyłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. A dlaczego dla mnie Galeria jest nieaktywna? nie wiem A ja ciebie na NK wyczaiłam zresztą Neferkę również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziewczyny przestańcie z tą śliczną laską, bo mi się coś robi. Normalna i już. Rasia idź bezpośrednio go galerii, nie przez link. Dobrosia nie mów, że już przejeżdżałaś koło mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziewczyny przestańcie z tą śliczną laską, bo mi się coś robi. Normalna i już. Rasia idź bezpośrednio go galerii, nie przez link. Dobrosia nie mów, że już przejeżdżałaś koło mnie. No jak do siebie na działkę zaglądam to pewnie okaże się , że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts