rasia 13.02.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. A dlaczego dla mnie Galeria jest nieaktywna? nie wiem A ja ciebie na NK wyczaiłam Taaak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 idę chyba spać, bo jutro ciężka droga przed nami. A mój M walczy chyba w garażu jeszcze z bagażnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.02.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. A dlaczego dla mnie Galeria jest nieaktywna? nie wiem A ja ciebie na NK wyczaiłam Taaak? nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziewczyny przestańcie z tą śliczną laską, bo mi się coś robi. Normalna i już. Rasia idź bezpośrednio go galerii, nie przez link. Dobrosia nie mów, że już przejeżdżałaś koło mnie. No jak do siebie na działkę zaglądam to pewnie okaże się , że tak No pewnie tak Skręcasz w prawo w Książenicką? Bo jeśli tak, to na samym skręcie popatrz w lewo i tam Ci sie objawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziewczyny przestańcie z tą śliczną laską, bo mi się coś robi. Normalna i już. Rasia idź bezpośrednio go galerii, nie przez link. Dobrosia nie mów, że już przejeżdżałaś koło mnie. No jak do siebie na działkę zaglądam to pewnie okaże się , że tak No pewnie tak Skręcasz w prawo w Książenicką? Bo jeśli tak, to na samym skręcie popatrz w lewo i tam Ci sie objawię. O zebro i łosiu! Toż przy Książenickiej ja mam działkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dzięki Neferko A juz myślałam, że będę co chwila pytać a kto to? i Was zamęczać. To już teraz czuję sie jak w rodzinie. kochana, to jeszcze ty się nam musisz przedstawić na zdjęciu Jestem w swojej galerii na ostatniej stronie. A dlaczego dla mnie Galeria jest nieaktywna? Nie zasłużyłaś??? to ja razem z rasią nie zasłużyłam ... wywale dzisiaj swój komputer jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Edyś można obejrzeć na "Gębach " - z przystojnym małżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziewczyny przestańcie z tą śliczną laską, bo mi się coś robi. Normalna i już. Rasia idź bezpośrednio go galerii, nie przez link. Dobrosia nie mów, że już przejeżdżałaś koło mnie. No jak do siebie na działkę zaglądam to pewnie okaże się , że tak No pewnie tak Skręcasz w prawo w Książenicką? Bo jeśli tak, to na samym skręcie popatrz w lewo i tam Ci sie objawię. O zebro i łosiu! Toż przy Książenickiej ja mam działkę! No nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.02.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 +++ Ze smutkiem informuję, że z przyczyn natury finansowej, będę ją sprzedawać+++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to się zaraz okaże, że przez płot będziecie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Edyś można obejrzeć na "Gębach " - z przystojnym małżem Ja pierdziu...co za pamięć. Wieki temu to było Muszę mu to powiedzieć, będzie wniebowzięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.02.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 +++ Ze smutkiem informuję, że z przyczyn natury finansowej, będę ją sprzedawać+++ Nie pakusiaj, masz inną piękną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Dziewczyny przestańcie z tą śliczną laską, bo mi się coś robi. Normalna i już. Rasia idź bezpośrednio go galerii, nie przez link. Dobrosia nie mów, że już przejeżdżałaś koło mnie. No jak do siebie na działkę zaglądam to pewnie okaże się , że tak No pewnie tak Skręcasz w prawo w Książenicką? Bo jeśli tak, to na samym skręcie popatrz w lewo i tam Ci sie objawię. No dokładnie tam skręcam Jednak jestem blondi bez dwóch zdań.Następnym razem wysiadam z samochodu i filuję na stojąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.02.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dziewczyny przestańcie z tą śliczną laską, bo mi się coś robi. Normalna i już. Rasia idź bezpośrednio go galerii, nie przez link. Dobrosia nie mów, że już przejeżdżałaś koło mnie. No jak do siebie na działkę zaglądam to pewnie okaże się , że tak No pewnie tak Skręcasz w prawo w Książenicką? Bo jeśli tak, to na samym skręcie popatrz w lewo i tam Ci sie objawię. No dokładnie tam skręcam Jednak jestem blondi bez dwóch zdań.Następnym razem wysiadam z samochodu i filuję na stojąco to jak już tam będziesz, to zatrąb, to Edyś cię usłyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.02.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dobrosia ja proponuję, abys na nogach szła juz od Tesco. Jest większe prawdopodobieństwo, że nie przegapisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.02.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dziewczyny przestańcie z tą śliczną laską, bo mi się coś robi. Normalna i już. Rasia idź bezpośrednio go galerii, nie przez link. Dobrosia nie mów, że już przejeżdżałaś koło mnie. No jak do siebie na działkę zaglądam to pewnie okaże się , że tak No pewnie tak Skręcasz w prawo w Książenicką? Bo jeśli tak, to na samym skręcie popatrz w lewo i tam Ci sie objawię. No dokładnie tam skręcam Jednak jestem blondi bez dwóch zdań.Następnym razem wysiadam z samochodu i filuję na stojąco to jak już tam będziesz, to zatrąb, to Edyś cię usłyszy Chyba trza będzie faktycznie dać znać ze wspomaganiem. Uciekam spać .Dobranoc i do jutra.Lidszu - szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.02.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 pa dziewczyny jeszcze jutro przed odjazdem postaram się wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.02.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Pa pa dziewczęta. Miło było Was poznać. Spokojnych snów. Lidszu uważaj na drodze, proszę. I baw się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2009 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Pa pa dziewczęta. Miło było Was poznać. Spokojnych snów. Lidszu uważaj na drodze, proszę. I baw się dobrze. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.02.2009 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 dobranocki ... Lidszu wypocznij i za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts