Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

Hej z rana się witam, 12 cm śniegu napadało - moim psom po brzuchy. Muszą skakać jak zające coby do przodu przeć. A potem i tak robią za bałwanki, a może raczej za jakieś aniołki. Z przedszkola pamiętam białą gazę obszytą kulkami z waty co to udawać miały śnieżynki i skrzydła miałam :o Ale to dawno było 8)

Z makowcem się stawiam, widelce chyba jakieś mam to też wziąć?

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hejka z rana

U mnie pięknie. Śniegu prawie napadało po pachy więc sanki mnie dzisiaj nie ominą. Będe robić za konia pocioągowego jak nic bo mały już wygląda z wywieszonym jęzorem przez okno.

Jessu jak ja wam zazdroszczę spotkania. Tak chciałabym pojechać i was poznać no ale niestety jestem dzisiaj sama z małym, samochód mam zabrany ehhh szkoda.

Miłej zabawy

Hejka z rana

U mnie pięknie. Śniegu prawie napadało po pachy więc sanki mnie dzisiaj nie ominą. Będe robić za konia pocioągowego jak nic bo mały już wygląda z wywieszonym jęzorem przez okno.

Jessu jak ja wam zazdroszczę spotkania. Tak chciałabym pojechać i was poznać no ale niestety jestem dzisiaj sama z małym, samochód mam zabrany ehhh szkoda.

Miłej zabawy

hm........

brak buma to problem....dawaj na priva skąd jesteś....? na pewno coś się uda zarazdzić :wink:

i będę mogła się wywdzięczyć za projekty kuchni :)

Hejka z rana

Miłej zabawy

hm........

brak buma to problem....dawaj na priva skąd jesteś....? na pewno coś się uda zarazdzić :wink:

i będę mogła się wywdzięczyć za projekty kuchni :)

A ja dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych czasów przejadę się komunikacją miejską ;) :lol:

aaaallleeee biała piękna zima za oknem :D

no i zdążyłam zdjęcia obejrzeć, zanim rasia je wyrzuci :D

kurcze ale wam zazdroszczę tego spotkania :oops: :oops: :oops:

Ja jakaś dyrna jestem bo tych zdjęć znależćnie mogę :(

Nituś - kochana jesteś że o mnie myślisz ale z moją gadzinką się nie wybiorę bo może wiele szkód rasi wyrządzić więc lepiej jak zostaniemy w domu. Wszystkich byśmy tylko umęczyli a to przecież jest spotkanie odstresujące nie :). Może next time :)

Będe z Wami duchem jak Lidszu :)

Ja jakaś dyrna jestem bo tych zdjęć znależćnie mogę :(

Nituś - kochana jesteś że o mnie myślisz ale z moją gadzinką się nie wybiorę bo może wiele szkód rasi wyrządzić więc lepiej jak zostaniemy w domu. Wszystkich byśmy tylko umęczyli a to przecież jest spotkanie odstresujące nie :). Może next time :)

Będe z Wami duchem jak Lidszu :)

Monie, zdjęcia już wywalone niestety :( .

A u mnie nie ma co popsuć, więc wal z Młodą śmiało. :D :D :D

A u mnie nie ma co popsuć, więc wal z Młodą śmiało. :D :D :D

Hi hi z młodym - młodym bardzo gniewnym.

On teraz jest mega marudny i wszystko chce robić po swojemu a na dodatek kiepsko reaguje na nowopoznane osoby więc byłby tylko wrzask.

Rasiu bardzo chętnie ale nie tym razem. Może następnym mężuś zostanie z synem w domku a ja się odstresuję.