Gosiek33 14.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Hej z rana się witam, 12 cm śniegu napadało - moim psom po brzuchy. Muszą skakać jak zające coby do przodu przeć. A potem i tak robią za bałwanki, a może raczej za jakieś aniołki. Z przedszkola pamiętam białą gazę obszytą kulkami z waty co to udawać miały śnieżynki i skrzydła miałam Ale to dawno było Z makowcem się stawiam, widelce chyba jakieś mam to też wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 ja przywiozę niealkoholowe napitki - soki, cola 30 kubeczków i Nitu też przywiozę a ja przeciwnie - przywioze wyłącznie alkoholowe napitki znaczy Maluszek przywiezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.02.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Hejka z rana U mnie pięknie. Śniegu prawie napadało po pachy więc sanki mnie dzisiaj nie ominą. Będe robić za konia pocioągowego jak nic bo mały już wygląda z wywieszonym jęzorem przez okno. Jessu jak ja wam zazdroszczę spotkania. Tak chciałabym pojechać i was poznać no ale niestety jestem dzisiaj sama z małym, samochód mam zabrany ehhh szkoda. Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.02.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Hejka z rana U mnie pięknie. Śniegu prawie napadało po pachy więc sanki mnie dzisiaj nie ominą. Będe robić za konia pocioągowego jak nic bo mały już wygląda z wywieszonym jęzorem przez okno. Jessu jak ja wam zazdroszczę spotkania. Tak chciałabym pojechać i was poznać no ale niestety jestem dzisiaj sama z małym, samochód mam zabrany ehhh szkoda. Miłej zabawy hm........ brak buma to problem....dawaj na priva skąd jesteś....? na pewno coś się uda zarazdzić i będę mogła się wywdzięczyć za projekty kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Już wiecie ? http://www.tvn24.pl/-1,1586188,0,1,mozna-budowac-bez-zezwolenia-i-projektu,wiadomosc.html wiecie, wiecie, ja też coś dorzucę: http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/113260,zmiany_w_prawie_budowlanym_znosza_pozwolenia_na_budowe_niektorych_obiektow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 aaaallleeee biała piękna zima za oknem no i zdążyłam zdjęcia obejrzeć, zanim rasia je wyrzuci kurcze ale wam zazdroszczę tego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Hejka z rana U mnie pięknie. Śniegu prawie napadało po pachy więc sanki mnie dzisiaj nie ominą. Będe robić za konia pocioągowego jak nic bo mały już wygląda z wywieszonym jęzorem przez okno. Jessu jak ja wam zazdroszczę spotkania. Tak chciałabym pojechać i was poznać no ale niestety jestem dzisiaj sama z małym, samochód mam zabrany ehhh szkoda. Miłej zabawy hm........ brak buma to problem....dawaj na priva skąd jesteś....? na pewno coś się uda zarazdzić i będę mogła się wywdzięczyć za projekty kuchni A ja dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych czasów przejadę się komunikacją miejską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 ale tylko do placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.02.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 ale tylko do placu i z pętli ... ale będę mogła spokojnie powyglądać przez okno ... moja córka się ze mnie śmieje, abym za blisko kierowcy nie siadała, abym mu kierownicy nie wyrwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A może kogoś zabrać bo sama jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A może kogoś zabrać bo sama jadę a skąd jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 tajne przez poufne, więc na priv poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 aaaallleeee biała piękna zima za oknem no i zdążyłam zdjęcia obejrzeć, zanim rasia je wyrzuci kurcze ale wam zazdroszczę tego spotkania Ja jakaś dyrna jestem bo tych zdjęć znależćnie mogę Nituś - kochana jesteś że o mnie myślisz ale z moją gadzinką się nie wybiorę bo może wiele szkód rasi wyrządzić więc lepiej jak zostaniemy w domu. Wszystkich byśmy tylko umęczyli a to przecież jest spotkanie odstresujące nie . Może next time Będe z Wami duchem jak Lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ja jakaś dyrna jestem bo tych zdjęć znależćnie mogę Nituś - kochana jesteś że o mnie myślisz ale z moją gadzinką się nie wybiorę bo może wiele szkód rasi wyrządzić więc lepiej jak zostaniemy w domu. Wszystkich byśmy tylko umęczyli a to przecież jest spotkanie odstresujące nie . Może next time Będe z Wami duchem jak Lidszu Monie, zdjęcia już wywalone niestety . A u mnie nie ma co popsuć, więc wal z Młodą śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A u mnie nie ma co popsuć, więc wal z Młodą śmiało. Hi hi z młodym - młodym bardzo gniewnym. On teraz jest mega marudny i wszystko chce robić po swojemu a na dodatek kiepsko reaguje na nowopoznane osoby więc byłby tylko wrzask. Rasiu bardzo chętnie ale nie tym razem. Może następnym mężuś zostanie z synem w domku a ja się odstresuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 powiedźcie co z fotami, robić, czy nie ma zgody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 powiedźcie co z fotami, robić, czy nie ma zgody ja tam się wcale nie pytam i będę za paparazzi dzisiaj robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 może nas nie przegonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 14.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 może nas nie przegonią jesteśmy na liście ... mamy akredytację ... przynajmniej będę miała się za czym schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 A ja poszłam spać Widzę tylko te zdjęcia co Nefer wkleiła. Cieszę się, że Was dzisiaj poznam, ale trochę się stresuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts