aniawmuratorze 15.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja sie nie zalapałam na karpatke, ale widziałam ją na talerzu. Wyglądała bosko. Zato jadłam tiramisu - przepyszne. Dobrosia - robisz cudne rzeczy dla podniebienia. Jestem zauroczona. Tez bym juz tak chciala chrzcic swoj dom. A rano małzonek zaraz wlepil ze mną oczy w forum. Pozdrowienia z rana dla wszystkich znów smieję się do monitora Myszka jak noc czy malutka dala Wam troszkę pospać ..................... no i pozdrowienia dla męża wyjeżdżam do Łodzi więc pewnie wieczorem wpadnę jak nie padnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tez wstałam.... ludzieeeeeeee takie dżamprezy to raz w miesiącu - musssssss, a że jest nas sporo to na bank się nam nie znudzi bo każda chałupa inna..... Mycha - pozdrów mężusia skoro siedzi razem z Tobą, znaczy się, że do zaczyna dopadać forumowe szaleństwo i dobrze i córcię - Mysia ma świetną córeczkę.... i Ania też..... ino 3 ... i wspaniałego genetelmena.... oooo ten jak dorośnie to będzie miał branie... Dobrosia o Twoich wypiekach to co ja mam powiedzieć... no co? powiem tyle, że pochłaniałam jej placki i sałatki w ilościach olbrzymich Maluszek - dziękuję za transport.... a wszystkim za wspaniałe spotkanie, po którym boli mnie buzia od śmiania Panie robiące zdjęcia - uprzejmie się prosi o litościwość w ich tu zamieszczaniu i na koniec dziękuję GOSPODARZOM - za świetną atmosferę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja sie nie zalapałam na karpatke, ale widziałam ją na talerzu. Wyglądała bosko. Zato jadłam tiramisu - przepyszne. Dobrosia - robisz cudne rzeczy dla podniebienia. Jestem zauroczona. Tez bym juz tak chciala chrzcic swoj dom. A rano małzonek zaraz wlepil ze mną oczy w forum. Pozdrowienia z rana dla wszystkich znów smieję się do monitora Myszka jak noc czy malutka dala Wam troszkę pospać ..................... no i pozdrowienia dla męża wyjeżdżam do Łodzi więc pewnie wieczorem wpadnę jak nie padnę wrocilismy, wykąpałysmy sie i poszłysmy spaciu. padłam jak niunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nitulka przynajmniej nam policzki nie opadną i nie bedziemy sie musialy jadem wspomagać . Trzeba cos jeszcze wymyslec zeby na tych imprezach popracowac nad biustami co by zawsze były na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.02.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 i żeby nie było, że dzieci nie było http://img147.imageshack.us/img147/9177/urasi1402xk9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ja też wczoraj padłam , zasnęłam w 5 minut jak niemowlę.Dziecinka dała nam dzis pospać do wpół do dziesiątej uffff Cześć Kobietki , od razu uprzedzam jakby co , że najbliższą sobotę to ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.02.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 tez wstałam.... ludzieeeeeeee takie dżamprezy to raz w miesiącu - musssssss, a że jest nas sporo to na bank się nam nie znudzi bo każda chałupa inna..... Mycha - pozdrów mężusia skoro siedzi razem z Tobą, znaczy się, że do zaczyna dopadać forumowe szaleństwo i dobrze i córcię - Mysia ma świetną córeczkę.... i Ania też..... ino 3 ... i wspaniałego genetelmena.... oooo ten jak dorośnie to będzie miał branie... Dobrosia o Twoich wypiekach to co ja mam powiedzieć... no co? powiem tyle, że pochłaniałam jej placki i sałatki w ilościach olbrzymich Maluszek - dziękuję za transport.... a wszystkim za wspaniałe spotkanie, po którym boli mnie buzia od śmiania Panie robiące zdjęcia - uprzejmie się prosi o litościwość w ich tu zamieszczaniu i na koniec dziękuję GOSPODARZOM - za świetną atmosferę ..... i ja witam podpisuję się obiema rękami i ... dziękuję dobrosi za transport i cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.02.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kruela , weź przestań , toż to obowiązek i przyjemnośc , żeby sister dbały o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kruela , weź przestań , toż to obowiązek i przyjemnośc , żeby sister dbały o siebie następną razą ja Ciebie wiozę kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Hejka z rana U mnie pięknie. Śniegu prawie napadało po pachy więc sanki mnie dzisiaj nie ominą. Będe robić za konia pocioągowego jak nic bo mały już wygląda z wywieszonym jęzorem przez okno. Jessu jak ja wam zazdroszczę spotkania. Tak chciałabym pojechać i was poznać no ale niestety jestem dzisiaj sama z małym, samochód mam zabrany ehhh szkoda. Miłej zabawy hm........ brak buma to problem....dawaj na priva skąd jesteś....? na pewno coś się uda zarazdzić i będę mogła się wywdzięczyć za projekty kuchni A ja dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych czasów przejadę się komunikacją miejską Nituś odszczekuję ... nie jechałam autobusem ... zabrały mnie Maluszek z Nitu i dowiozły na plac, na miejsce spotkania ... obiecałam, że odszczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 15.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mam trochę fajnych zdjęć wszystkich i z rodzinami również przyślijcie mi na PW maile to powysyłam Wam ... a teraz lecę lepić bałwana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kruelciu a ja mogę poprosić na płytkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 15.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no dobra , to wyslij mi te foty Wysyłam maila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Hejka z rana U mnie pięknie. Śniegu prawie napadało po pachy więc sanki mnie dzisiaj nie ominą. Będe robić za konia pocioągowego jak nic bo mały już wygląda z wywieszonym jęzorem przez okno. Jessu jak ja wam zazdroszczę spotkania. Tak chciałabym pojechać i was poznać no ale niestety jestem dzisiaj sama z małym, samochód mam zabrany ehhh szkoda. Miłej zabawy hm........ brak buma to problem....dawaj na priva skąd jesteś....? na pewno coś się uda zarazdzić i będę mogła się wywdzięczyć za projekty kuchni A ja dzisiaj pierwszy raz od niepamiętnych czasów przejadę się komunikacją miejską Nituś odszczekuję ... nie jechałam autobusem ... zabrały mnie Maluszek z Nitu i dowiozły na plac, na miejsce spotkania ... obiecałam, że odszczekam nooooooo bardzo honorowa dziewczynka... faktycznie kazałam :lol: daje namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Znów sobie obejrzałam magazyn "Nieruchomości" na TVN24.Bardzo mnie podbudowyje ten program Tym razem było o apartamencie, 175 mkw, an Woli, na Chłodnej. Stan developerski : 1.900.000 pln. + garaż : 30.000 Razem : 1.930.000 pln. + wykończenie - biały montaż, podłogi, ściany, meble, kuchnia. 3 łazienki - to minimum 30.000 kuchnia - min. 30.000 Jakieś dwie stówki to minimum, nie ? Ponad dwie banie za apartament. Czysz podano : 1400 pln + media (woda, prąd, gaz, ogrzewanie) W komplecie to wyjdzie jakieś 2.200 ? OK. Dobrze, że buduję dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jesoooo ..... to ja tez juz wolę mojego bliżniaczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nefcia chcesz zobaczyć to o czym wczoraj mówiłam o allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nefcia chcesz zobaczyć to o czym wczoraj mówiłam o allegro? Dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 15.02.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ech - ostatnio jakiś taki album sobie kupiłam z domami polskimi i tam był apartament - według mnie gdzieś na Pradze - bo Pałac Kultury jakby zza Wisły był widoczny - ale już nie jestem pewna i nie mam go pod ręką. Tak czy owak był tam basen na wyższym piętrze - ciekawe ile coś takiego kosztuje jak 2m jest wyceny za apartment na Woli 175m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Znów sobie obejrzałam magazyn "Nieruchomości" na TVN24.Bardzo mnie podbudowyje ten program Tym razem było o apartamencie, 175 mkw, an Woli, na Chłodnej. Stan developerski : 1.900.000 pln. + garaż : 30.000 Razem : 1.930.000 pln. + wykończenie - biały montaż, podłogi, ściany, meble, kuchnia. 3 łazienki - to minimum 30.000 kuchnia - min. 30.000 Jakieś dwie stówki to minimum, nie ? Ponad dwie banie za apartament. Czysz podano : 1400 pln + media (woda, prąd, gaz, ogrzewanie) W komplecie to wyjdzie jakieś 2.200 ? OK. Dobrze, że buduję dom Czy to te budynki naprzeciwko tych pawilonów??? Jessu ceny mnie powaliły. Masz Nefer rację - dobrze że budujemy domy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts