Maluszek 16.02.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Spotkanko było cuuuuuuuuuudowne Śmiechu do łez całe tony Ja się pierwsza załapałam na karpatkę Tiramisu i sałatkę też jadłam - mówię Wam pyszności :D Ja też proszę o fotki na piva - plissssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.02.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dziewczyny, Ja też zasilam szeregi cycastych mam. Nie ma to jak mleczko mamy. Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 16.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dziewczyny, Ja też zasilam szeregi cycastych mam. Nie ma to jak mleczko mamy. Witaj w klubie Widzę, że jest nas tu więcej to następne spotkanie z maluchami ? Nie ma jak własna "kuchnia polowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.02.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień doberek Wczoraj mój szanowny mąż po tym jak mu powiedziałam że w sobotę było spotkanie forumowe zapytał czemu ja nie pojechałam , przecież znajomy mógł mnie zawieźć i potem pomnie pojechać, że na następne mam pojechać bo zdziczeję w domu Oki doki pewnie że pojadę tylko mu naszego pierworodnego zostawię żeby nie zdziczał wdomu sam ło matko ale u mnie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A widzi Monika! Trza się było Szanownego wcześniej zapytać, bo widać, że z Niego zacny i rozumny człek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 16.02.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Spotkanko było cuuuuuuuuuudowne Śmiechu do łez całe tony Ja też proszę o fotki na piva - plissssssssss Mnie co prawda nie było.. ale czy chociaż zdjątka mogłabym obejrzeć? Kto rozsyła, do kogo się zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 mieszkanie 210 m cena 6 200 000 złotych polskich stan techniczny: do wykończenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 pokoje czynsz ok 2000/miesiąc Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 16.02.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A dlaczego ja nic nie wiedzialam o spotkaniu ? Nikt mnie tutaj nie lubi ?! przeciez ja taki kochany aniolek jestem ..... no dobra dobra juz sie wyzalilam, nastepnym razem poprosze jakie glosniejsze te zaproszenia slac a propos mieszkan: ja usilnie probuje sprzedac swoje (bo jak nie to koniec marzen o szybkiej przeprowadzce do prawie juz wykonczonej hacjendy ) moze ktoras ma znajomych chetnych na piekne dwupoziomowe mieszkanie w Piasecznie po calkiem atrakcyjnej cenie wiem ze teraz wroga propagande sieje na forum budowlanym domowym ale moze jeszcze som gdzies takie czlowieki co to jednak wola mieszkanie duze z roznych wzgledow niz dom ........... ??? pozdrawiam wszystkie balowiczki oraz pozostale co tak jak ja nie mialy tej przyjemnosci bywac - ale co ma wisiec nie utonie // buiaczki sto2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dzień dobry ..... przyszłam się przywitać.... chce powiedzieć, że te co nie były w sobote mają czego żałować, ale mam nadzieję że się pojawią na nastepnym zlocie Neficia zapodaj mi plisss namiar na ten brykiet bo mnie z tym drewnem mało cholera nie weźmie i na hydraulika tyż, bo jeszcze będzie miał dużo do roboty.... czy Wy też macie słonko? bo ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dzień dobry ..... przyszłam się przywitać.... chce powiedzieć, że te co nie były w sobote mają czego żałować, ale mam nadzieję że się pojawią na nastepnym zlocie Neficia zapodaj mi plisss namiar na ten brykiet bo mnie z tym drewnem mało cholera nie weźmie i na hydraulika tyż, bo jeszcze będzie miał dużo do roboty.... czy Wy też macie słonko? bo ja tak Nituś, jakbyś miała ochotę się podzielić brykietem, to ja jestem bardzo chętna, albo dołożyć moje zamówienie, żeby Pan szybciej przyjechał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dzień dobry ..... przyszłam się przywitać.... chce powiedzieć, że te co nie były w sobote mają czego żałować, ale mam nadzieję że się pojawią na nastepnym zlocie Neficia zapodaj mi plisss namiar na ten brykiet bo mnie z tym drewnem mało cholera nie weźmie i na hydraulika tyż, bo jeszcze będzie miał dużo do roboty.... czy Wy też macie słonko? bo ja tak Ale Ty jesteś leniwa - u mnie w dzienniku jest zdjęcie tego brykietu - a w nim właściwości, ktore CIe prowadzą na tę strone : http://www.kominkowybrykiet.pl/ Wybaczam CI tylko ze względu na słabość jaką mam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A tu masz odkurzacz - od tego pana kupowałam :http://www.allegro.pl/item558494201_nowosc_odkurzacz_kominkowy_z_silnikiem_promocja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 16.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień dobry - u mnie daje przepięknie A co do żałowania - oj żałuję potwornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Wstrzymajcie się z tym brykietem, bo ceny mają kosmiczne. Na Allegro już po 950 chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 u mnie też słoneczko piknie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ja nie wiem gdzie Wy mieszkacie U mnie nic nie świeci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Wstrzymajcie się z tym brykietem, bo ceny mają kosmiczne. Na Allegro już po 950 chodzi A u Twojego Pana 700 - to dużo? ...bo ja się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 po tej stronie Warszawy co i Ty niedługo będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Wstrzymajcie się z tym brykietem, bo ceny mają kosmiczne. Na Allegro już po 950 chodzi A u Twojego Pana 700 - to dużo? ...bo ja się nie znam... a gdzieś Ty znalazła za 700 Nefcia Ty masz do mnie słabość? o rety rety.... Ty wiesz, że ja Ciebie love, nie? Rasia a Ty chętna kupic ten brykiet? bo tak... bo ten od Nefci mi się skończył zakupiłam dziś drewna dwa worki i mnie coś trafia, dymi to to, ognia mniej,, ciepełka mało ej.... do doooopy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts