Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień doberek

Wczoraj mój szanowny mąż po tym jak mu powiedziałam że w sobotę było spotkanie forumowe zapytał czemu ja nie pojechałam :o , przecież znajomy mógł mnie zawieźć i potem pomnie pojechać, że na następne mam pojechać bo zdziczeję w domu :o

Oki doki pewnie że pojadę tylko mu naszego pierworodnego zostawię żeby nie zdziczał wdomu sam

ło matko ale u mnie pada :o :o :o

A dlaczego ja nic nie wiedzialam o spotkaniu :evil: ? Nikt mnie tutaj nie lubi :o ?! przeciez ja taki kochany aniolek jestem :oops: .....

no dobra dobra juz sie wyzalilam, nastepnym razem poprosze jakie glosniejsze te zaproszenia slac :lol:

a propos mieszkan: ja usilnie probuje sprzedac swoje (bo jak nie to koniec marzen o szybkiej przeprowadzce do prawie juz wykonczonej hacjendy :cry: ) moze ktoras ma znajomych chetnych na piekne dwupoziomowe mieszkanie w Piasecznie po calkiem atrakcyjnej cenie :roll:

wiem ze teraz wroga propagande sieje na forum budowlanym domowym ale moze jeszcze som gdzies takie czlowieki co to jednak wola mieszkanie duze z roznych wzgledow niz dom ........... ???

pozdrawiam wszystkie balowiczki oraz pozostale co tak jak ja nie mialy tej przyjemnosci bywac - ale co ma wisiec nie utonie :D :D :D

// buiaczki sto2.

dzień dobry .....

przyszłam się przywitać.... chce powiedzieć, że te co nie były w sobote mają czego żałować, ale mam nadzieję że się pojawią na nastepnym zlocie :)

Neficia zapodaj mi plisss namiar na ten brykiet bo mnie z tym drewnem mało cholera nie weźmie :x i na hydraulika tyż, bo jeszcze będzie miał dużo do roboty.... :roll:

czy Wy też macie słonko? bo ja tak 8)

dzień dobry .....

przyszłam się przywitać.... chce powiedzieć, że te co nie były w sobote mają czego żałować, ale mam nadzieję że się pojawią na nastepnym zlocie :)

Neficia zapodaj mi plisss namiar na ten brykiet bo mnie z tym drewnem mało cholera nie weźmie :x i na hydraulika tyż, bo jeszcze będzie miał dużo do roboty.... :roll:

Nituś, jakbyś miała ochotę się podzielić brykietem, to ja jestem bardzo chętna, albo dołożyć moje zamówienie, żeby Pan szybciej przyjechał! :D :D :D

dzień dobry .....

Ale Ty jesteś leniwa - u mnie w dzienniku jest zdjęcie tego brykietu - a w nim właściwości, ktore CIe prowadzą na tę strone :

http://www.kominkowybrykiet.pl/

Wybaczam CI tylko ze względu na słabość jaką mam do Ciebie :)

Wstrzymajcie się z tym brykietem, bo ceny mają kosmiczne. Na Allegro już po 950 chodzi :roll:

A u Twojego Pana 700 - to dużo? ...bo ja się nie znam... :roll:

a gdzieś Ty znalazła za 700 :o

Nefcia Ty masz do mnie słabość? o rety rety.... Ty wiesz, że ja Ciebie love, nie? :wink:

Rasia a Ty chętna kupic ten brykiet? bo tak... bo ten od Nefci mi się skończył zakupiłam dziś drewna dwa worki i mnie coś trafia, dymi to to, ognia mniej,, ciepełka mało :( ej.... do doooopy.... :roll: