Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dopiero się doczłapałam do Was :) Wczoraj cały dzień spędziłam na śniegu, przy ognisku ;) i dopiero teraz wpadam na chwileczkę :) ... odnośnie zdjęć mogę poprzegrywać na płytki dla każdego ze wszystkimi albo każdemu każdego ;), bo mam ich trochę i są duże :)

a o cenach mieszkań nie myślę, bo ... tak jak napisała zuz@nka BUDUJĘ DOM :lol: i wcale tego nie żałuję :)

Wstrzymajcie się z tym brykietem, bo ceny mają kosmiczne. Na Allegro już po 950 chodzi :roll:

A u Twojego Pana 700 - to dużo? ...bo ja się nie znam... :roll:

a gdzieś Ty znalazła za 700 :o

Nefcia Ty masz do mnie słabość? o rety rety.... Ty wiesz, że ja Ciebie love, nie? :wink:

Rasia a Ty chętna kupic ten brykiet? bo tak... bo ten od Nefci mi się skończył zakupiłam dziś drewna dwa worki i mnie coś trafia, dymi to to, ognia mniej,, ciepełka mało :( ej.... do doooopy.... :roll:

NItu - nie pij tyle :):)

U tego pana na stronie stoi po 700 .

Ja Ciebie też love i dlatego jeszcze nie dostałaś zjebki :):)

Rasia a Ty chętna kupic ten brykiet? bo tak... bo ten od Nefci mi się skończył zakupiłam dziś drewna dwa worki i mnie coś trafia, dymi to to, ognia mniej,, ciepełka mało :( ej.... do doooopy.... :roll:

Nitu - mokre drewno kupiłaś :( to dlatego tak dymi :(

toć Szanowny mi juz ciuknął. :o dlatego o brykiet się po całym forumie rozwalam :)

http://img23.imageshack.us/img23/2605/99613682pn3.jpg 8)

Od lewej :

Maluszek, Nitu, Mycha i Dobrosia :)

http://img19.imageshack.us/img19/3628/51886872ch6.jpg :lol:

Nitu

http://img8.imageshack.us/img8/3028/70779481mj0.jpg

Mycha (stoi) Dobrosia (sie ukrywa)

8) :wink:)

i znikłam ;)

Witam, witam.

Dzisiaj mam mało czasu na net a tyle powiadomień, że nie wiem kiedy to nadrobię.

Jeszcze raz powtórzę, spotkanie było super!

Mąż BetaGreta też zadowolony i podobnie stwierdził jak Nefer w komentarzach rasi, że to niemożliwe. Był pod wielkim wrażeniem.

Co do zdjęć to mogę poprosić płytkę. Odbiorę sobie na następnym spotkaniu :)

I poproszę o przepis tej sałatki z kukurydzą.

A na karpatkę się nie załapałam :evil:

Nitka fioletu to ja się tam nie dopatrzyłam , ale może jakby Ci dokładniej pogrzebać w herach , to by się i dogrzebać można... :wink: :wink:

Kruelcia ja też chcę przepis na pychotowa Twoją sałatkę...co znaczy chcę , ja się DOMAGAM I ŻĄDAM ! NO! :wink: :wink: 8)

żądasz i masz :)