MonikaC 17.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Doberek dopiero wstałam bo Zu jakaś gorączka w nocy dopadła a tu za oknem tyle śniegu, chyba za odśnieżanie trzeba się złapać, bo małż tylko drogę do garażu odśnieżył a do furtki już nie był łaskaw Buziaki dla Zu oby gorączka szybko poszłą precz. He he a mężunio to pewnie furtką nie wchodzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Doberek dopiero wstałam bo Zu jakaś gorączka w nocy dopadła a tu za oknem tyle śniegu, chyba za odśnieżanie trzeba się złapać, bo małż tylko drogę do garażu odśnieżył a do furtki już nie był łaskaw Oj to życzę zdrówka dla Zu Moja Mała dziś pierwszy raz w życiu wstała o 7 rano Mamusia nie była zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 17.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 To straszne, zamiast pracować ciągle tu siedzę to tak jak ja... a już się bałam, że tylko ja tak mam... już mi raźniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzięki Dziewczyny buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Pitulanki dla Zu. Dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dla Zu zdrówka, a Ty Pasiu sobie zrób matę grzejną pod podjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 dzień dobry - dotarłam.... śniegu po pachy. Dlategoż też wczoraj zakupiłam moją pierwszą łopatę do odśnieżania... dla mnie urodzonego blokowca to nie lada sprawa.. widoczny znak, ze SWOJE blisko bo odśnieżać trza.... Slę życzonka zdrowia dla Zu i mam nadzieję, że gorączka moment zniknie.... ... a co do uzależnienia forumowego - to good luck mnie sie nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Może załóżmy wątek w dziale psychologicznym - grupa wsparcia dla uzaleznionych od FM Dziewczyny - tak przy okazji mam prośbę - zerknijcie na mój projekt elektryki (w dzienniku) i cos podpowiedzcie - co zmienić, co dodać, gdzie zrobić oświetlenie za zewnątrz itd..... Ładnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.02.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Przelotem wpadam buziaki dla wszystkich zdrówka dla Zu i reszty forumowych skrzatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Uzależnienie.....co tu dużo gadać.....od rana siedzę na FM i nawet palcem nie kiwnęłam w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.02.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 @#$%^&*( mać Właśnie dostałam odmowę zawarcia umowy o przyłączenie do siecigazowej cyt.: ....gdyż nie istnieją ekonomiczne warynki przyłączenia i dostarczania paliwa gazowego - kuźwa no tak jakieś 1000 zetamiesięcznie za ogrzewanie to rzeczywiście taniocha Wycena przyłącza 180mb - 38 351. Kuźwa chyba się będe musiała nauczyć gotować na płycie. No i coz ciepłą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Monika to wspolczuje Ci . My tez nie mamy gazu , wec gotuje na gaziez butli , ale wiem , ze w kolenym domu bedzie plyta indukcyjna , na 100% . Co do ogrzewania mam eko groszek , czyli ladniej nazywany wegiel . Moge powiedziec , ze to tanie jest .Tylko , ze ja nie pracuje , dosypuje sobie tam ten groszek kiedy mam ochote , jak Rodzina w domu i ma ochote to zasypia do pelna . Mozna z tym zyc . Na pewno gaz z butli na ogrzanie mojego akurat duzego domu kosztowlaby ze 3 razy tyle .Oleju nie bralam pod uwage , bo jakos tak nie mam przekonania , ale bez sensownego uzasadnienia ot nie chcialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.02.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Skąd ja to znam? Mysmy w związku z powyższym zdecydowali się na piec na pelety i na płytę niestety do gotowania Zawsze możesz zrobić instalację na gaz z butli i dać solary do grzania wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.02.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jednak musiałam do Was zajrzeć.Zdrówka dla Zu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kuźwa no dziki ten nasz kraj jest dziki. Azja przy nas to pikuś. Tak sobie myślałamże może posąsiadach pochodzimy tomoże się zbierze 4 do podziału kosztów ale jak na razie to widzę tylko jednego bo pozostali to pewnie będą przeliczać że za 10000 to ile palenia węglem będzie.... Nie mówię że węgiel jest be, bo planowaliśmy w domu dwa piece. Jeden na gaz a drugi na eko jakieś cudo Zależało nam na ogrzaniu wody, gotowaniu i na podgrzaniu doopska jak się nie będzie chciało w piecu palić gazem. No trudno nie to nie. Ja się prosić nie będę bo to przecież zysk nie dla mnie. Będzie ogrzewanie tylko piecem węgowym lub jakimś podobnym, woda prądem i piecem podgrzewana i płyta indukcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Odstresuję się Housikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Odstresuję się Housikiem że czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Helloł Ja nawet opex lubię bo jest tamsporo rzeczy ale nie wiem jak jest z dostępnością Siedzę w domu i czekam na jakieś info na temat nabory doprzedszkoli.Mieli na stronie jakiś komunikat dzisiaj umieścić i oczywiściejeszcze nic nie ma . Rasia a jaką chcesz bateryjkę? Śliczną, prostą /bez okrągłości/, z termostatem, deszczownicą, osobną słuchawką... i w przystępnej cenie... ...wiem, za dużo wymagań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Skąd ja to znam? Mysmy w związku z powyższym zdecydowali się na piec na pelety i na płytę niestety do gotowania a czemu niestety my bardzo poważnie myślimy o indukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 @#$%^&*( mać Właśnie dostałam odmowę zawarcia umowy o przyłączenie do siecigazowej cyt.: ....gdyż nie istnieją ekonomiczne warynki przyłączenia i dostarczania paliwa gazowego - kuźwa no tak jakieś 1000 zetamiesięcznie za ogrzewanie to rzeczywiście taniocha Wycena przyłącza 180mb - 38 351. Kuźwa chyba się będe musiała nauczyć gotować na płycie. No i coz ciepłą wodą Ja byłam dziś w gazowni i chyba znienawidzę to miejsce i obsługę. Pani była kużwa sympatyczna jak szlak jasny na dodatek powiedziała że mało prawdopodobne żebym dostała Warunki przyłącza bo - UWAGA !!! GAZOWNI SIĘ NIE OPŁACA ROBIĆ PRZYŁACZ !!! To kurna komu ma się opłacać, przecież to oni zgarniają ogromnu szmal za ogrzewanie !!! Na końcu powiedziała że tę lub inną odpowiedź mam czekać 2 miesiące - MASAKRA. Podzielam wściekłość MonikiC i innych bez gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts