zuznka 17.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Skąd ja to znam? Mysmy w związku z powyższym zdecydowali się na piec na pelety i na płytę niestety do gotowania a czemu niestety my bardzo poważnie myślimy o indukcji ja też TYLKO INDUKCJA - a dlaczego by nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.02.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 @#$%^&*( mać Właśnie dostałam odmowę zawarcia umowy o przyłączenie do siecigazowej cyt.: ....gdyż nie istnieją ekonomiczne warynki przyłączenia i dostarczania paliwa gazowego - kuźwa no tak jakieś 1000 zetamiesięcznie za ogrzewanie to rzeczywiście taniocha Wycena przyłącza 180mb - 38 351. Kuźwa chyba się będe musiała nauczyć gotować na płycie. No i coz ciepłą wodą Ja byłam dziś w gazowni i chyba znienawidzę to miejsce i obsługę. Pani była kużwa sympatyczna jak szlak jasny na dodatek powiedziała że mało prawdopodobne żebym dostała Warunki przyłącza bo - UWAGA !!! GAZOWNI SIĘ NIE OPŁACA ROBIĆ PRZYŁACZ !!! To kurna komu ma się opłacać, przecież to oni zgarniają ogromnu szmal za ogrzewanie !!! Na końcu powiedziała że tę lub inną odpowiedź mam czekać 2 miesiące - MASAKRA. Podzielam wściekłość MonikiC i innych bez gazu A ja trafiałam na same super miłe Panie w gazowni i ponieważ zależało mi na czasie, to się umówiłam, że zrobię nitkę do siebie i przyłącze sama, a gazownia mi zwróci po fakcie... i tak zrobiłam, a gazownia zwróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 17.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 my bardzo poważnie myślimy o indukcji My też myślimy o indukcji... Wiecie może czy jakaś firma ma jeszcze płyty o szer. 80 cm oprócz TEKI (lub szersze)? Tak sobie wymyśliłam, że jak kuchnia w domu, to i gotowanie powinno mieć trochę więcej przestrzeni, denerwują mnie te ściśnięte garnki na kuchenkach 60cm. Co prawda dużo nie gotuję, ale jak już podchodzę do kuchenki, to wolałabym się czuć komfortowo... a któraś z Was ma jakąś opinię wyrobioną o Tece? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.02.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 my bardzo poważnie myślimy o indukcji My też myślimy o indukcji... Wiecie może czy jakaś firma ma jeszcze płyty o szer. 80 cm oprócz TEKI (lub szersze)? Tak sobie wymyśliłam, że jak kuchnia w domu, to i gotowanie powinno mieć trochę więcej przestrzeni, denerwują mnie te ściśnięte garnki na kuchenkach 60cm. Co prawda dużo nie gotuję, ale jak już podchodzę do kuchenki, to wolałabym się czuć komfortowo... a któraś z Was ma jakąś opinię wyrobioną o Tece? Prawie wszystkie firmy takie mają Patrz link: http://209.85.129.132/search?q=cache:ljs1HgNnmckJ:www.ceneo.pl/Plyty_elektryczne%3B017P1-19077P2-20708.htm+p%C5%82yta+indukcyjna+80cm&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 @#$%^&*( mać Właśnie dostałam odmowę zawarcia umowy o przyłączenie do siecigazowej cyt.: ....gdyż nie istnieją ekonomiczne warynki przyłączenia i dostarczania paliwa gazowego - kuźwa no tak jakieś 1000 zetamiesięcznie za ogrzewanie to rzeczywiście taniocha Wycena przyłącza 180mb - 38 351. Kuźwa chyba się będe musiała nauczyć gotować na płycie. No i coz ciepłą wodą Ja byłam dziś w gazowni i chyba znienawidzę to miejsce i obsługę. Pani była kużwa sympatyczna jak szlak jasny na dodatek powiedziała że mało prawdopodobne żebym dostała Warunki przyłącza bo - UWAGA !!! GAZOWNI SIĘ NIE OPŁACA ROBIĆ PRZYŁACZ !!! To kurna komu ma się opłacać, przecież to oni zgarniają ogromnu szmal za ogrzewanie !!! Na końcu powiedziała że tę lub inną odpowiedź mam czekać 2 miesiące - MASAKRA. Podzielam wściekłość MonikiC i innych bez gazu A ja trafiałam na same super miłe Panie w gazowni i ponieważ zależało mi na czasie, to się umówiłam, że zrobię nitkę do siebie i przyłącze sama, a gazownia mi zwróci po fakcie... i tak zrobiłam, a gazownia zwróciła. Rasia ty w ogóle masz szczęście do obsługi w urzędach, może chcesz za mnie troche podreptać po urzedach, ale u mnie to nie tak jak w Izabelinie - tylko ty masz wyjatkowy personel na swoim terenie -ZAZDROSZCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.02.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja też nie miałam problemu w gazowni Jeszcze projekt mi zrobili i poprosili grzecznie, abym się zastanowiła nad ekipą, która ma mi to przyłącze zrobić witam sie popołudniowo i dla Zu przesyłam życzenia zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Może załóżmy wątek w dziale psychologicznym - grupa wsparcia dla uzaleznionych od FM No pewnie, z deszczu pod rynnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.02.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ojej , a ja nie miałam powiadomień z babskiej grupy Cudna Zu jest chora? To dużo zdrówka i buziak w nosek od ciotki Dośki [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Odstresuję się Housikiem doktorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 @#$%^&*( mać Właśnie dostałam odmowę zawarcia umowy o przyłączenie do siecigazowej cyt.: ....gdyż nie istnieją ekonomiczne warynki przyłączenia i dostarczania paliwa gazowego - kuźwa no tak jakieś 1000 zetamiesięcznie za ogrzewanie to rzeczywiście taniocha Wycena przyłącza 180mb - 38 351. Kuźwa chyba się będe musiała nauczyć gotować na płycie. No i coz ciepłą wodą Ja byłam dziś w gazowni i chyba znienawidzę to miejsce i obsługę. Pani była kużwa sympatyczna jak szlak jasny na dodatek powiedziała że mało prawdopodobne żebym dostała Warunki przyłącza bo - UWAGA !!! GAZOWNI SIĘ NIE OPŁACA ROBIĆ PRZYŁACZ !!! To kurna komu ma się opłacać, przecież to oni zgarniają ogromnu szmal za ogrzewanie !!! Na końcu powiedziała że tę lub inną odpowiedź mam czekać 2 miesiące - MASAKRA. Podzielam wściekłość MonikiC i innych bez gazu Patrzcie, a nam nie wolno ogrzewać domu paliwem stałym, tak mamy w warunkach zabudowy. Musimy opalać gazem albo solarami, albo pompą ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 @#$%^&*( mać Właśnie dostałam odmowę zawarcia umowy o przyłączenie do siecigazowej cyt.: ....gdyż nie istnieją ekonomiczne warynki przyłączenia i dostarczania paliwa gazowego - kuźwa no tak jakieś 1000 zetamiesięcznie za ogrzewanie to rzeczywiście taniocha Wycena przyłącza 180mb - 38 351. Kuźwa chyba się będe musiała nauczyć gotować na płycie. No i coz ciepłą wodą Ja byłam dziś w gazowni i chyba znienawidzę to miejsce i obsługę. Pani była kużwa sympatyczna jak szlak jasny na dodatek powiedziała że mało prawdopodobne żebym dostała Warunki przyłącza bo - UWAGA !!! GAZOWNI SIĘ NIE OPŁACA ROBIĆ PRZYŁACZ !!! To kurna komu ma się opłacać, przecież to oni zgarniają ogromnu szmal za ogrzewanie !!! Na końcu powiedziała że tę lub inną odpowiedź mam czekać 2 miesiące - MASAKRA. Podzielam wściekłość MonikiC i innych bez gazu Patrzcie, a nam nie wolno ogrzewać domu paliwem stałym, tak mamy w warunkach zabudowy. Musimy opalać gazem albo solarami, albo pompą ciepła W jakiej gminie Ty się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja też nie miałam problemu w gazowni Jeszcze projekt mi zrobili i poprosili grzecznie, abym się zastanowiła nad ekipą, która ma mi to przyłącze zrobić witam sie popołudniowo i dla Zu przesyłam życzenia zdrówka to ci zazdroszczę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W jakiej gminie Ty się budujesz? Piaseczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Zuzka dziękuje i przesyła wam babababababa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No jak jest babababa , no chyba z Zu troszke lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.02.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No jak jest babababa , no chyba z Zu troszke lepiej jakby mi moja córeczka powiedziała babababa, to ja nie poczułabym się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No jak jest babababa , no chyba z Zu troszke lepiej jakby mi moja córeczka powiedziała babababa, to ja nie poczułabym się dobrze Zwarjowana kobitka z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 W jakiej gminie Ty się budujesz? Piaseczno To całe szczęście, że chociaż pompę ciepła możesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 17.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A tak w ogóle to nie uwierzę, że mnie zignorowano - po prostu nikt nie zauważył - prawda? Więc się powtórzę: ślicznie proszę o skonsultowanie mojego projektu elektryki w domku i podpowiedzi zwłaszcza co do oświetlenia zewnętrznego - please Dziewczyny - pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tylko na chwilkę Budujemy w gm. Halinów Odstresowuję się Dr House i idę kąpać dziecię bo mi chałupę rozwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts