Gosiek33 17.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A tak w ogóle to nie uwierzę, że mnie zignorowano - po prostu nikt nie zauważył - prawda? Więc się powtórzę: ślicznie proszę o skonsultowanie mojego projektu elektryki w domku i podpowiedzi zwłaszcza co do oświetlenia zewnętrznego - please Dziewczyny - pomóżcie oglądałam ale jeszcze własnego oświetlenia nie przerabiałam, wiec nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Odstresowuję się Dr House to podobnie jak my - ja i dziecię me, które wyleczył z obrzydzenia tematami medycznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 A tak w ogóle to nie uwierzę, że mnie zignorowano - po prostu nikt nie zauważył - prawda? Więc się powtórzę: ślicznie proszę o skonsultowanie mojego projektu elektryki w domku i podpowiedzi zwłaszcza co do oświetlenia zewnętrznego - please Dziewczyny - pomóżcie moim skromnym zdaniem (aczkolwiek od strony wykonawcy) nie robi się już oświetlenia halogenowego nad szafą wnękową - wyszło z mody i estetyczności bo od srumienia takiego światła kazdy pyłek, slad znać nawet jeśli to nie jest lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Jeśli chodzi o oswitlenie zewnętrzne to nie przerabiałam tematu ale mnie osobiście podoba się oswietlenie w ziemi/kostce/opasce ze strumieniem swiatła skierowane na ściany lub kinkiet którego światło pada w górę i jednocześnie na dół dość skoncentrowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 http://www.voltmar.pl/gallery/008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 http://www.bud-media.com.pl/instalacje/numery/n/nr02_2007/lampy%20ogrodowe%202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witamporannie Asiek i Jacuś zaraz do was lecę ale nie wiemczy pomogę ale cotam Gosiek33 - o kurcze my myśleliśmy o pompie ciepła ale przerosła nas finansowo. A na jakieś dofinansowania w związku z tym możecieliczyćskoro gmina ma takie wymogi??? Rany w moje dziecko wczoraj jakiś diabeł wstąpił. Dostał dwa razy takiego ataku histeri, że nie mogłam sobie z nim poradzić. Normalnie pierwszy raz się to zdarzyło i ręce mi opadły z bezsilnośći. Masakra coś na dobry początek dnia http://1.bp.blogspot.com/_dAJpgQu9LJc/SNlPxeswrAI/AAAAAAAACMo/jQC2wxH62cA/s400/tiramisu2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzień dobry http://1.bp.blogspot.com/_4FcaOs8vZg4/SE-J_oJBMdI/AAAAAAAAAGo/fojgtunVq1w/s320/ciasto+2.jpg coś słodkiego do porannej kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.02.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzień dobry!A ja idę dopiero zrobić sobie śniadanko.I mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się popracować więcej niż wczoraj.Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.02.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzień doberek - a zima wciąż tu jest A ja pędzę zarobic trochę kasy i do UG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.02.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dzień doberek pasie - jak Zu się dzisiaj czuje? mam nadzieję, że lepiej monika - nam gazownia też odmówiła bo im się nie opłaca - za 100 m chcieli od nas 2002 roku 23000 zł A teraz naprzeciwko mojego domu budują się trzy szerergowce i im gazownia robi to samo przyłącze za darmo I jak tu człowiek szlag może nie trafić Daliśmy sobie spokój z gazwonią i dom ogrzewamy gzem płynnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.02.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Gosiek33 - o kurcze my myśleliśmy o pompie ciepła ale przerosła nas finansowo. A na jakieś dofinansowania w związku z tym możecieliczyćskoro gmina ma takie wymogi??? Pompa to se żart zrobiłam, że tego nie zabronili mi w warunkach zabudowy. Kasa powalająca, a i sama pompa mnie nie przekonuje odkąd poczytałam o jej wątpliwym ekologicznym działaniu na ekologię. A koszty - zanim zwrócą się nakłady w nią włożone, to już sama pompa zacznie potrzebować jakiś napraw i wymiany Jedyny przypadek do zastosowania pompy przekonuje mnie - ,,odludzie" gdzie nie ma szans na inne sposoby na ogrzewanie bezobsługowe U nas zainwestowali w gaz, więc wszyscy z okolic powinni z niego korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dzień doberek pasie - jak Zu się dzisiaj czuje? mam nadzieję, że lepiej Dzięki dziś już noc bez gorączki, trochę kataru ma i trochę pokasłuje, my ze starszakiem zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Pasie super że gorączka minęła. Kurcze nas nie stać na to żeby teraz wywalić 40 000 na przyłącze gazu. Trudno. Wyprowadzimy instalację i poczekamy aż sami będą potem skamlać dzisiaj policzyłam powierzchnię ścian i sufitów - bo przecież w projekcie nie ma o tym słowa i wyszło ok 600mkw. No może damy radę i te tynki w tym roku zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 18.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzień doberek słoneczny wszystkim U mnie też tynków wyszło około 600 m/2 - dramat, ale cóż - zachciało się własnego domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 U nas ciągle pada śnieg. Dziecię ma od rana focha raz chce na dwór a raz nie. Teraz oglada bajkę więc po zakupy pójdziemy pewnie jak się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kurde czyżby kryzys??? Ja też mam 100m (ale do 3 działek...) i powiedzieli mi że nie ma problemu i gaz zrobią Ale to było latem zeszłego roku, może teraz już by mi nie dali zgody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dorcia ale może masz dużo sąsiadów bo u mnie jak na razie tylko 6 z czego chętnych do gazu pewnie dwóch albo i jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Pasie super że gorączka minęła. Kurcze nas nie stać na to żeby teraz wywalić 40 000 na przyłącze gazu. Trudno. Wyprowadzimy instalację i poczekamy aż sami będą potem skamlać dzisiaj policzyłam powierzchnię ścian i sufitów - bo przecież w projekcie nie ma o tym słowa i wyszło ok 600mkw. No może damy radę i te tynki w tym roku zrobić Yyyyy za tyle to pompę będziesz miała - nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dorcia ale może masz dużo sąsiadów bo u mnie jak na razie tylko 6 z czego chętnych do gazu pewnie dwóch albo i jeden Nie no mówię: droga wewnętrzna do 3 działek, z czego tylko mój dom się buduje, a pozostałe 2 (a tak naprawdę 1, bo to 1 właściciel i 1 córka nieobdzielona nieruchomością z 3 mu została ) nie wiadomo kiedy i Gazownia o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts