pasie 19.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry Tłustoczwartkowe zostawiam i lecę dalej.Cały dzień dziś mam w biegu , a tu ten śnieg...jako niedoświadczony jeszcze takimi śniegowymi warunkami kierowca ciut się stresuję Dobrosiu rękę możemy sobie podać, bo ja rok temu 18.II dopiero egzamin na prawko zdawałam i jeździłam niby całą zimę ale takich śniegów nie było na szczęście nigdzie w taką pogodę nie muszę się ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Też się podzielę, wystarczy mi tylko coby domek dokończyć Jesteś KOCHANA i WIEEEEEEEEELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry Tłustoczwartkowe zostawiam i lecę dalej.Cały dzień dziś mam w biegu , a tu ten śnieg...jako niedoświadczony jeszcze takimi śniegowymi warunkami kierowca ciut się stresuję Dobrosiu rękę możemy sobie podać, bo ja rok temu 18.II dopiero egzamin na prawko zdawałam i jeździłam niby całą zimę ale takich śniegów nie było na szczęście nigdzie w taką pogodę nie muszę się ruszać Dobrosia życzę SZEROKOŚCI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dzień dobry Tłustoczwartkowe zostawiam i lecę dalej.Cały dzień dziś mam w biegu , a tu ten śnieg...jako niedoświadczony jeszcze takimi śniegowymi warunkami kierowca ciut się stresuję Dobrosiu rękę możemy sobie podać, bo ja rok temu 18.II dopiero egzamin na prawko zdawałam i jeździłam niby całą zimę ale takich śniegów nie było na szczęście nigdzie w taką pogodę nie muszę się ruszać Dobrosia życzę SZEROKOŚCI !!! Dasz radę boś moja siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Właśnie wróciłam zmaratonu sankowego i w ramach zrzuconych kalorii pożarłam pączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.02.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No dobra, kawę wypiłam, faworki zjadłam (jakoś pączki mnie nie przekonały) i oczywiście puściłam totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.02.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kuźwa totka nie puściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Kuźwa totka nie puściłam eeeeeee masz jeszcze czas... dzień doberek... no dobra to do kogo mam iśc po kase jak wygra? no kto sie podzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anielica 19.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 NITUS jak tylko załatwisz ze wygram te pare milionkow to spoko - z miejsca odpalam ile ci tam potrzeba ja chce tylko troche zeby kreske spłacić i wykończyc do reszty chałupkę Plisss tylko troszke mi potrzeba zróbcie coś ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nitu ja chętnie - tylko zdrowaśki odmawiają żebym wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nitu ja chętnie - tylko zdrowaśki odmawiają żebym wygrała no to tylko krzyknij kiedy mam zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nitu ja chętnie - tylko zdrowaśki odmawiają żebym wygrała no to tylko krzyknij kiedy mam zacząć jak będzie losowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 to i ja za Was wszystkie kciukasy będę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ALe pazeruchy same tu siędzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nefcia no niby pieniądze szczęścia nie dają ale jak ułatwiają życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nefcia no niby pieniądze szczęścia nie dają ale jak ułatwiają życie NIe dają. Ja bym nie chciała wygrać takiej kasy. A potem sie mart co z tym zrobić, gdzie zainwestować, a czy się straci czy zyska - a dajta spokój. Lepiej pączka zjeść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nefcia no niby pieniądze szczęścia nie dają ale jak ułatwiają życie i pozwalają spełnić marzenia..... totek puszczony - musowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Marzenia spęłniają sie bez pieniędzy : dzieci, przyjaciele.. O tym warto marzyć. Reszta to tylko skorupy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.02.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To psychologicznie poleciałaś Ja już to mam !!! wspaniłego małż, kochanego synka, cudowną córeczkę - Dziękuję ZA TEN DAR !!!!!! ale dla mnie dom to marzenie, a sorry w przyjaźń nie wierzę Więc potrzeba kasiorki żeby się spełniło, lecz prędzej małż zarobi niż ja wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Więc potrzeba kasiorki żeby się spełniło, lecz prędzej małż zarobi niż ja wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts