Nefer 19.02.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To psychologicznie poleciałaś Ja już to mam !!! wspaniłego małż, kochanego synka, cudowną córeczkę - Dziękuję ZA TEN DAR !!!!!! ale dla mnie dom to marzenie, a sorry w przyjaźń nie wierzę Więc potrzeba kasiorki żeby się spełniło, lecz prędzej małż zarobi niż ja wygram przysologicznie Ale trumna nie ma kieszeni :) Przejdzie Ci jak dorośniesz Brak wiary w przyjaźń też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No ja mężunia kochanego mam, synka wspaniałego tyż tylko ta wygrana by się przydała na wykończenie domku tak żeby Kondzio potem za nas kredytu nie spłacał i mógł się lenić na wyspach dziewiczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To psychologicznie poleciałaś Ja już to mam !!! wspaniłego małż, kochanego synka, cudowną córeczkę - Dziękuję ZA TEN DAR !!!!!! ale dla mnie dom to marzenie, a sorry w przyjaźń nie wierzę Więc potrzeba kasiorki żeby się spełniło, lecz prędzej małż zarobi niż ja wygram przysologicznie Ale trumna nie ma kieszeni :) Przejdzie Ci jak dorośniesz Brak wiary w przyjaźń też Na "przyjaźni" zbyt wiele razy się już przejechałam (mimo iż 30 tka za mną) lecz słowo przyjaźń też ma różne zabarwienie i dla mnie ono okazało się przejaskrawione !!! i teraz wolę mieć znajomych - mniej bolesne jak ścieżki się rozchodzą..... Trumna kieszeni nie ma - ale dla potomności, bo gdyby było inaczej to nie byłoby FM bo niby po co budować, wszak można siedzieć w blokowisku i czekać spokojnej starości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A nienienie - pytanie tylko co jest celem a co środkiem. Dla mnie o wiele więcej znaczy przyjaźń niż dom Dom dziś jest - jutro nie ma (tak jak pieniądze) . Przyjaźń nie umiera nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dla mnie dom = rodzina, azyl, stabilizacja, cisza, a przyjaźń - dziś JEST jutro NIE MA ja w swoim zyciu nie trafiłam na taką "przyjaźń" która by przetrwała do dnia dzisiejszego i pozostał tylko ból w klatce piersiowej i złość na samą siebie żem naiwna i zbyt ufna - ale to się zmieniło, bo nabrałam ostrożności w tzw. "przyjaźni" ale jednak wolę koleżeńskośći. Neferko ale jednak dom budujesz więc to też ci jest potrzebne, wszystko zależy od naszych priorytetów. Jasne że człowiek nie może żyć sam dla siebie (bo niby po co wtedy te domy, kto by poza nami do nich zaglądał) choć i takich znam, ale ja lubię kontakt z ludźmi, mój obecny dom jest zawsze dla znajomych otwarty ale w "przyjaźń do grobowej deski" nie wierze - i po moich bolesnych przeżyciach ciężko by mi było aż tak się z kimś zjednoczyć[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.02.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jak powiedziała Marylin M: pieniądze szczęścia nie dają, ale rzeczy które można za nie kupić - owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jak powiedziała Marylin M: pieniądze szczęścia nie dają, ale rzeczy które można za nie kupić - owszem Racja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jak powiedziała Marylin M: pieniądze szczęścia nie dają, ale rzeczy które można za nie kupić - owszem Święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Monika, aleś Ty se fajny Avatar trzasnęła... no no no... ja bardzo lubie tego pana... jest tak niemożliwie nieznośny a przez to taki uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nitu ehhh tak myślałam że nikt nie zauważył że na poprzednim tyż był House http://i247.photobucket.com/albums/gg156/kasiat88/animated%20icons/kran.gif Uwielbiam ten serial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nitu ehhh tak myślałam że nikt nie zauważył że na poprzednim tyż był House http://i247.photobucket.com/albums/gg156/kasiat88/animated%20icons/kran.gif Uwielbiam ten serial ja też - bo gościu jest OKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jak ja nie cierpię mamony...bryyy... Totka puściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 19.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Ależ filozoficznie się tutaj dziś zrobiło - to pewnie efekt uboczny pączków i faworków. Proponuję zobowiązanie wszystkich grających (ja tez puściłam jeden zakład), że ta, która wygra robi na swojej budowie największą imprezę od zarania dziejów forum (tylko bez pączków, please ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Jak ja nie cierpię mamony...bryyy... Totka puściłam A ja zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nitu ehhh tak myślałam że nikt nie zauważył że na poprzednim tyż był House http://i247.photobucket.com/albums/gg156/kasiat88/animated%20icons/kran.gif Uwielbiam ten serial no dobra... nie zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 20:40 Dr House tylko pół godzinki zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 może takie go Hugh Laurie http://www.timeout.com/img/31102/w550/image.jpg http://www.houseisright.com/wp-content/uploads/facedrag_01.jpg http://img3.imageshack.us/img3/9065/lauriqz0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 19.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ło matko ja nie wiem o czym Wy tu nawijacie ? ... mam w domu telewizor, ale włączam go najczęściej aby obejrzeć film na DVD ... proszę mnie oświecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.02.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 TVP II godz 20 40. dr. House aż dwa odcinki uwielbiam go Już się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dobry wieczór http://www.zdjecia.ruciane-nida.org/data/media/8/2007-02-15_inne_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts