Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale Wam dobrze - ja wstaję o 6:40 :evil:

Wiesz, przy małych dzieciach wstaje się o 5.00. ALe ja już swoje odpukałam - teraz to sobie same wstają :)

kochana nie przy wszystkich dzieciach tak wcześnie się wstaje.

Moje kochane córeczki zawsze długo spały - starsza budziła się koło 11:00, a młodsza budzi się o 9:00 :D

dzieńdoberek :D

To ja biorę - rozumiem ,że u niego moge zrobić wycen we wszystkim : i w alu i w drewnie i w PCV...??

Tak, Krzyś robił u mnie i PCV i Alu (to duże). Teraz siedzi w samochodzie w drodze na Mazury (oj, biedna wątroba) , ale zawsze można mu wysłac maila :

[email protected]

Strona tu : http://www.aprel.pl/401.html

Nie wiem czy już w pełni działa , bo właśnie robili nową wersję :)[/url]

Co ja tu czytam, też chciałabym wstawać o 9tej.

Niestety chyba nie szybko mi się to uda. Jak się przeprowadzimy na wieś to pewnie do czasu studiów będę wozić moje dziewczyny.

Zwalczyłam dzisiaj ten kosztorys ale nie było łatwo.

Tak naprawdę to ja jeszcze nie mam pojęcia co ja chcę :roll:

Jakie drzwi wewnętrzne najlepiej pasowałyby do betonowej bądź szarej podłogi (glazury)?

Nefer, czy ja też mogę skorzystać z tych namiarów na okna?

Dziewczyny - korzystajcie do woli z kontaktu na Krzysia. Ja go zdecydowanie rekomenduję, bo pracował u wielu forumowiczów. Zresztą u mnie też ( a łtwo nie było, bo wszystko nietypowe :roll: ) . Krzyś jest gadatliwy, ale fachowiec z niego niesamowity.

Możecie też z nim rozmawiać o drzwiach zew. i bramie do garażu. Również u niego kupowałam.

Mam dla niego wielki szacunek za niesamowitą wiedzę i cierpliwość dla takich blondynek jak ja. Montażyści pod jego okiem pracują pięknie.

Zresztą niektóre osóbki widziały jak to u mnie wygląda. Nie żałuję ani złotówki z wydanych pieniędzy, a Krzyś przynajmniej nie wciska ciemnoty, żeby więcej wydoić z jelonka :)

Dziewczyny - korzystajcie do woli z kontaktu na Krzysia. Ja go zdecydowanie rekomenduję, bo pracował u wielu forumowiczów. Zresztą u mnie też ( a łtwo nie było, bo wszystko nietypowe :roll: ) . Krzyś jest gadatliwy, ale fachowiec z niego niesamowity.

Możecie też z nim rozmawiać o drzwiach zew. i bramie do garażu. Również u niego kupowałam.

Mam dla niego wielki szacunek za niesamowitą wiedzę i cierpliwość dla takich blondynek jak ja. Montażyści pod jego okiem pracują pięknie.

Zresztą niektóre osóbki widziały jak to u mnie wygląda. Nie żałuję ani złotówki z wydanych pieniędzy, a Krzyś przynajmniej nie wciska ciemnoty, żeby więcej wydoić z jelonka :)

to najprawdziwsza prawda:) nic dodać nic ująć :)

Dobrosia - nie wiem , ale facet tyle lat pracuje w branży, że zna wszystkie firmy sprzedające w Polsce. Więć pewnie znajdzie Ci jeszcze tańsze :):)

Kruelcia - biedak jest przyzwyczajomy do upierdliwych klientów, co sami nie wiedzą co chcą albo 5 razy zmieniają oczekiwania :):) Także spoko :)