Kruela 20.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale Wam dobrze - ja wstaję o 6:40 Wiesz, przy małych dzieciach wstaje się o 5.00. ALe ja już swoje odpukałam - teraz to sobie same wstają Ja też już nie zrywam się z rana ... i lewie otwieram oko o 7,30 Witam dziewczynki przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale Wam dobrze - ja wstaję o 6:40 Wiesz, przy małych dzieciach wstaje się o 5.00. ALe ja już swoje odpukałam - teraz to sobie same wstają kochana nie przy wszystkich dzieciach tak wcześnie się wstaje. Moje kochane córeczki zawsze długo spały - starsza budziła się koło 11:00, a młodsza budzi się o 9:00 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No masz farta. Moje nie były takimi aniołami Dlatego teraz z przyjemnością nawet nie otwieram oka jak się zbierają do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.02.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale Wam dobrze - ja wstaję o 6:40 Wiesz, przy małych dzieciach wstaje się o 5.00. ALe ja już swoje odpukałam - teraz to sobie same wstają Przynajmniej będę miała mniejszy szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale Wam dobrze - ja wstaję o 6:40 Wiesz, przy małych dzieciach wstaje się o 5.00. ALe ja już swoje odpukałam - teraz to sobie same wstają Przynajmniej będę miała mniejszy szok nie licz na to , pamiętaj ,że budzenie jest co 3 h przez całą noc ma początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Komu obiecałam na imprezie u Raśki kontakt do speca od okien - Starego ? Jakby co ( również w kwestii spieprzonego montazu ) to dzwońcie do Krzysia : 604-170-274 I krzyczcie, że ode mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 To ja biorę - rozumiem ,że u niego moge zrobić wycen we wszystkim : i w alu i w drewnie i w PCV...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No masz farta. Moje nie były takimi aniołami Dlatego teraz z przyjemnością nawet nie otwieram oka jak się zbierają do szkoły Ronsia Czasami myslę sobie, że paskudna jestem, choć mogłabym wstać zrobić śniadanie ale z drugiej strony............ Witam słonecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 To ja biorę - rozumiem ,że u niego moge zrobić wycen we wszystkim : i w alu i w drewnie i w PCV...?? Tak, Krzyś robił u mnie i PCV i Alu (to duże). Teraz siedzi w samochodzie w drodze na Mazury (oj, biedna wątroba) , ale zawsze można mu wysłac maila : [email protected] Strona tu : http://www.aprel.pl/401.html Nie wiem czy już w pełni działa , bo właśnie robili nową wersję [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No to go przemailuję , bo to co dostałam od rasiowego pana woła o pomstę do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 hejka Nefciu to ja też skorzystam z Twojego namiarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Co ja tu czytam, też chciałabym wstawać o 9tej. Niestety chyba nie szybko mi się to uda. Jak się przeprowadzimy na wieś to pewnie do czasu studiów będę wozić moje dziewczyny. Zwalczyłam dzisiaj ten kosztorys ale nie było łatwo. Tak naprawdę to ja jeszcze nie mam pojęcia co ja chcę Jakie drzwi wewnętrzne najlepiej pasowałyby do betonowej bądź szarej podłogi (glazury)? Nefer, czy ja też mogę skorzystać z tych namiarów na okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 mi też pan Krzysio robił wycenę ... fajny gość, ale baaardzo gadatliwy na temat okien rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 mi też pan Krzysio robił wycenę ... fajny gość, ale baaardzo gadatliwy na temat okien rzecz jasna niech mnie zagada , byle wycenił po ludzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dziewczyny - korzystajcie do woli z kontaktu na Krzysia. Ja go zdecydowanie rekomenduję, bo pracował u wielu forumowiczów. Zresztą u mnie też ( a łtwo nie było, bo wszystko nietypowe ) . Krzyś jest gadatliwy, ale fachowiec z niego niesamowity. Możecie też z nim rozmawiać o drzwiach zew. i bramie do garażu. Również u niego kupowałam. Mam dla niego wielki szacunek za niesamowitą wiedzę i cierpliwość dla takich blondynek jak ja. Montażyści pod jego okiem pracują pięknie. Zresztą niektóre osóbki widziały jak to u mnie wygląda. Nie żałuję ani złotówki z wydanych pieniędzy, a Krzyś przynajmniej nie wciska ciemnoty, żeby więcej wydoić z jelonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dziewczyny - korzystajcie do woli z kontaktu na Krzysia. Ja go zdecydowanie rekomenduję, bo pracował u wielu forumowiczów. Zresztą u mnie też ( a łtwo nie było, bo wszystko nietypowe ) . Krzyś jest gadatliwy, ale fachowiec z niego niesamowity. Możecie też z nim rozmawiać o drzwiach zew. i bramie do garażu. Również u niego kupowałam. Mam dla niego wielki szacunek za niesamowitą wiedzę i cierpliwość dla takich blondynek jak ja. Montażyści pod jego okiem pracują pięknie. Zresztą niektóre osóbki widziały jak to u mnie wygląda. Nie żałuję ani złotówki z wydanych pieniędzy, a Krzyś przynajmniej nie wciska ciemnoty, żeby więcej wydoić z jelonka to najprawdziwsza prawda:) nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Neferka , a on jest w stanie sprawdzić ile kosztują konkretne drzwi jakie mam na oku? Bo się niestety nie mogę dogrzebać nigdzie do ich cennika... i nie wiem , czy w ogóle mam się po co napalać , żeby nie dostać po nosie znowu , jak z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 mi też pan Krzysio robił wycenę ... fajny gość, ale baaardzo gadatliwy na temat okien rzecz jasna niech mnie zagada , byle wycenił po ludzku z nim się bardzo fajnie gada ... mi chyba będzie musiał wycenić jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ee 7,30 to nic w porównaniu z wczorajszą 6 No ale jak do pracki wrócę to trzeba sę będzie ok 5.10 zwlec z wyra ale wtedy o 14 wypad do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosia - nie wiem , ale facet tyle lat pracuje w branży, że zna wszystkie firmy sprzedające w Polsce. Więć pewnie znajdzie Ci jeszcze tańsze :) Kruelcia - biedak jest przyzwyczajomy do upierdliwych klientów, co sami nie wiedzą co chcą albo 5 razy zmieniają oczekiwania :) Także spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts