dobroszka 20.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A któraś z Was w ogóle słyszała o drzwiach Adeco , albo ma drzwi tej firmy..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kruelcia - biedak jest przyzwyczajomy do upierdliwych klientów, co sami nie wiedzą co chcą albo 5 razy zmieniają oczekiwania :) Także spoko to ja niby mam być ten upierdliwy co nie wie, czego chce? ... zaraz zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Byłam sobie na moim placu boju bo alarm sięzałączył i coś z zasilaniem nie tak. Jak się okazałao elektrownia szaleje na ulicy. Przy okazji spaliłam z pół wczorajszego pączka przy odśnieżaniu. Ehhh żałuję żeaparatu nie wzięłam bo piękne widoczki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kruelcia - biedak jest przyzwyczajomy do upierdliwych klientów, co sami nie wiedzą co chcą albo 5 razy zmieniają oczekiwania :) Także spoko to ja niby mam być ten upierdliwy co nie wie, czego chce? ... zaraz zaraz NienoależskądbrońBoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A któraś z Was w ogóle słyszała o drzwiach Adeco , albo ma drzwi tej firmy..?? Zapytaj o nich Krzyśka. Zajrzałam an strone, ale mnie nie powaliła. Co o niczym nie świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.02.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 no cześć kobitki.... u mnie jest pięknie.. słonko, śnieg, kominek, delicje.... mniam a jutro się bujam do Gdańska:) o tak mi dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 no cześć kobitki.... u mnie jest pięknie.. słonko, śnieg, kominek, delicje.... mniam a jutro się bujam do Gdańska:) o tak mi dobrze A po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.02.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a Szanowny w poniedziałk prowadzi szkolenie i ma zabookowany hotel więc jedziem sie podotleniać.... jeszcze zimą nie byliśmy nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 pewnie na weekend co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.02.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja tez się witam, u mnie też jest przepięknie - słonko i te sprawy i tez bym się bujnęła do Gdańska - ale mi to nie pisanechwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ale fajowo ja byłam zimą ale za młodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja już po spacerze z młodą - piękne słońce, w lesie kupa śniegu, więc pośmigała sobie na saneczkach Nefer, a pan Krzyś robi wyceny okien drewnianych np Urzędowskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a Szanowny w poniedziałk prowadzi szkolenie i ma zabookowany hotel więc jedziem sie podotleniać.... jeszcze zimą nie byliśmy nad morzem takiej to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A któraś z Was w ogóle słyszała o drzwiach Adeco , albo ma drzwi tej firmy..?? Zapytaj o nich Krzyśka. Zajrzałam an strone, ale mnie nie powaliła. Co o niczym nie świadczy Znalzłam tam jedne drzwi , które mi bardzo pasują.I na razie nie mam w zanadrzu nic lepszego .A te i mojemu M. się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja już po spacerze z młodą - piękne słońce, w lesie kupa śniegu, więc pośmigała sobie na saneczkach Nefer, a pan Krzyś robi wyceny okien drewnianych np Urzędowskiego ?Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a Szanowny w poniedziałk prowadzi szkolenie i ma zabookowany hotel więc jedziem sie podotleniać.... jeszcze zimą nie byliśmy nad morzem zima nad morzem jest bosko i pięknie i wogóle ... byłam dwa lata temu na rocznicę ślubu która wypada 29 grudnia i spacer brzegiem morza ... rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betsi2006 20.02.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dziewczyny Fajne drzwi są firmy Eden ( biuro mają na Bartyckiej) a szefowa Pani Teresa jest przemiłą osobą i umie dobrze doradzic. Robia drzwi drewniane wewnetrzne i zewnetrzne. Robili juz dla kilku osób z moich okolic i z tego co wiem wszyscy sa zadowoleni ( tak samo jak z okien od Krzyska " Starego") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 lece ich poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 sa http://edendrzwi.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 weszłam tam i nic dla siebie nie widzę.Wkurza mnie ,że wszędzie tylko te brązy , ja chcę szare drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts