dobroszka 20.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Z tego co doczytałam to adeco to właściwie wkład. A takie drzwi w zeszłym roku kupował chyba majki i koło 7 k mu wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Adecco poniżej 7 tysiecy raczej nie da się kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Z tego co doczytałam to adeco to właściwie wkład. A takie drzwi w zeszłym roku kupował chyba majki i koło 7 k mu wyszło Tak, tak, to na pewno samo wypełnienie. Wyczytałam jeszcze w archiwalnych wątkach, że podobno oknoplast miał korzystne ceny całych drzwi z wypełnieniem adeco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Jesli o Starego chodzi to powiem krotko debesciak jest i koniec . Mnie jednak nie przegadal , kazalam przywiezc okna po uwazaniu , zaplacilam w styczniu , dopominal sie montazu kilka miesiecy , przechowywal moje okna , dbal jak o wlasne , montaz byl w sierpniu . Cos jeszcze dodac ? Stary rulez Moje drzwi 2.0 x2 .0 tez sa od Niego oczywiscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. zaraz Ci napisze na priv , prawie juz się pogodziłam z tym,że alu nie dla mnie.Właściwie gdzie się nie obróce to jakiś dizaster , tegalit nie , okna alu nie, cena drzwi tez jak z kosmosu Jak mnie ten Stary nie uratuje i nie zadowoli to chyba kogoś rozszarpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Zadzwonię do Starego, że będzie miał taką KLientkę co ją musi ZADOWOLIĆ - ale sie chłop ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. RASIA Namiar na tę firmę od odkurzacza przemysłowego potrzebuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary da rade Nie wiem co na to jego małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ona mila dziewczyna , mialam okazje poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. RASIA Namiar na tę firmę od odkurzacza przemysłowego potrzebuję :) Firmy NIE polecam! Nie zrobili mi pomiarów przy odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary ni bedzie miał łatwo , musi zadowolić nie tylko nie ale mojego M też !!! Oboje na raz!! Dalej da radę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. RASIA Namiar na tę firmę od odkurzacza przemysłowego potrzebuję :) Firmy NIE polecam! Nie zrobili mi pomiarów przy odbiorze. Rasieńka, ale ja chcę poodkurzać a nie podłogi kłaść :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary ni bedzie miał łatwo , musi zadowolić nie tylko nie ale mojego M też !!! Oboje na raz!! Dalej da radę ? A Mariusz sobie poradził ? No widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary ni bedzie miał łatwo , musi zadowolić nie tylko nie ale mojego M też !!! Oboje na raz!! Dalej da radę ? Ja w Niego wiary nie trace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi Cieszę się kochana, że żyjesz ....myślałam o Tobie ... ale co ja mogę ?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobrosiu, nie chce mi się wierzyć, że Ci tak źle wyszło z alu Moje wejściowe drzwi 290cmX190cm kosztowały 5k. RASIA Namiar na tę firmę od odkurzacza przemysłowego potrzebuję :) Firmy NIE polecam! Nie zrobili mi pomiarów przy odbiorze. Rasieńka, ale ja chcę poodkurzać a nie podłogi kłaść :) Mówię o odkurzaczu... co z tego, że mam instalację i może nawet szczelną, bo jak na moje oko to ten pomiar ciśnienia też był naciągany, jak nie mam pomiaru kabelka elektrycznego, który do każdej dziurki biegnie... i czy przerwany pod wylewką lub czy w ogóle jest to kij go wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi Cieszę się kochana, że żyjesz ....myślałam o Tobie ... ale co ja mogę ?[/b]Zyje , zyje , ledwo charcze , myslalam , ze juz na suchoty schodze . Tyle , ze takie jak ja dlugo sie beda meczyly jeszcze na tym swiecie pewnie . Tak na powaznie wkurza mnie to i owo i nie chce mi sie tu bywac . Doszly mnie sluchy , ze mam gosci w moich komentarzach , wiec zaszlam Co nie znaczy , ze sie do Ciebie wpraszala nie bede , bo bede . Nawet Ci wczoraj w gacie posypaalm z Nefka , znaczy ja sypalam , bo Ty glupoty czasem taaakie gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Stary ni bedzie miał łatwo , musi zadowolić nie tylko nie ale mojego M też !!! Oboje na raz!! Dalej da radę ? A Mariusz sobie poradził ? No widzisz Z Mariuszem jestesmy na razie na etapie słodkiej teorii , zobaczymy jak przyjdzie budowa i zacznie się gorzka praktyka...ale w sumie jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts