Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WARSZAWSKA grupa BABSKA

Nefer

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mówię o odkurzaczu... co z tego, że mam instalację i może nawet szczelną, bo jak na moje oko to ten pomiar ciśnienia też był naciągany, jak nie mam pomiaru kabelka elektrycznego, który do każdej dziurki biegnie... i czy przerwany pod wylewką lub czy w ogóle jest to kij go wie. :evil:

RASIA :)

Ja chcę wypożyczyć odkurzacz przemysłowy , coby w w weekend poodkurzać na budowie a potem grzecznie oddać właścicielowi .

Miałaś jakąś firmę, co wypożycza sprzęt.

NIe o o dkurzaczu centralnym :):)

Zmęczyłaś się widzę na tej Bartyckiej.

rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ...
No przestan , przestan :D

Pogadamy przy flaszce , bo mi sie nie chce nadawac na forum. :wink:

Nefcia

Kup w markecie odkurzacz taki przemyslowy za 200 zeta i bedziesz miala pozniej zeby w garazu odkurzyc .

No !!

Nefcia

Kup w markecie odkurzacz taki przemyslowy za 200 zeta i bedziesz miala pozniej zeby w garazu odkurzyc .

No !!

Przemysłowy ? W markecie ? Serio ? Jadę jutro :)

Nefcia

No !!

Przemysłowy ? W markecie ? Serio ? Jadę jutro :)

Kochane :) ...

Na nic :D

Zadzwon to Ci jakos recznie wytlumacze , ale jak bedziesz w markecie to zajarzysz co gadam .

Nie będę Ci miru domowego zakłocać o północy Kobieto :):) POjadę to sie jorgnę - najwyżej jutro będę miałczeć :)

Helloł

Widzę że troszkę o odkurzaczach było mnie czeka za jakieś dwa tygodnie sprzątanko po elektryce i myślicie że taki odkurzacz przemysłowy się przyda to tych syfów??? Jest kupa gruziku, kurzu...

Ai mam pytanie odnoście centralnego. Ja nigdy z takim odkurzaczem nie miałam styczności. Robimy oczywiście instalację ale nadal się zastanawiam czy warto. To rzeczywiście działa na taką odległość??

Wiele osób funduje sobie taki odkurzacz ale jeśli w domu nie są przewidziane wykładziny dywanowe ani dywany to osobiście nie widzę potrzeby odkurzacza centralnego. Na budowie i na potem w zupełności wystarczy odkurzacz warsztatowy np. Matrix

http://www.new.majster.az.pl/matrix-odkurzacz-przemyslowy-1400w-sucho-mokro-p-2550.html

Kurde osobiście bardzo chcę ale moja druga połówka ma wątpliwości. Mnie zawsze wkurzało w domu tachanie odkurzacza po schodach - moja chrzestna ma właśńie dlatego dwa jeden na parterze a drugi na poddaszu tylko gdzie ja je upcham a tak to wisiałby sobie w kotłowni i tego zmrodku nie byłoby czuć.

A wy jakie kupujecie?

Wiele osób funduje sobie taki odkurzacz ale jeśli w domu nie są przewidziane wykładziny dywanowe ani dywany to osobiście nie widzę potrzeby odkurzacza centralnego. Na budowie i na potem w zupełności wystarczy odkurzacz warsztatowy np. Matrix

http://www.new.majster.az.pl/matrix-odkurzacz-przemyslowy-1400w-sucho-mokro-p-2550.html

cieszę się że to napisałaś bo już myślałam że "nie wypada nie mieć" odkurzacza centralnego, tak to też oceniają inne znane mi kobietki

Kurde osobiście bardzo chcę ale moja druga połówka ma wątpliwości. Mnie zawsze wkurzało w domu tachanie odkurzacza po schodach - moja chrzestna ma właśńie dlatego dwa jeden na parterze a drugi na poddaszu tylko gdzie ja je upcham a tak to wisiałby sobie w kotłowni i tego zmrodku nie byłoby czuć.

A wy jakie kupujecie?

Ja nie zrobię sobie odkurzacza centralnego, a w domu będę mieć poprostu Elektroluxa bo są lekkie, ciche dla alergików i regulację mocy ciągu :D

Hejka :p

dobrej zabawy Wam życzę :D

i oczywiście szóstek w totka dla tych co grają :lol: :lol: :lol: :lol:

a co do odkurzaczy mój brat ma centralny już 9 lat i cały czas mówią, że rewelka, na dole nie mają dywanów tylko w sypialniach na górze, dom ma ok. 300m powierzchni użytkowej, no i ta szufelka w kuchni i w wiatrołapie to taka wygoda