Kruela 20.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mówię o odkurzaczu... co z tego, że mam instalację i może nawet szczelną, bo jak na moje oko to ten pomiar ciśnienia też był naciągany, jak nie mam pomiaru kabelka elektrycznego, który do każdej dziurki biegnie... i czy przerwany pod wylewką lub czy w ogóle jest to kij go wie. RASIA Ja chcę wypożyczyć odkurzacz przemysłowy , coby w w weekend poodkurzać na budowie a potem grzecznie oddać właścicielowi . Miałaś jakąś firmę, co wypożycza sprzęt. NIe o o dkurzaczu centralnym :) Zmęczyłaś się widzę na tej Bartyckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nooo... taaak... CRAMO http://www.cramo.pl/Web/Apps/Downloads/MediaBank.aspx?id=17980&epslanguage=PL Najbliżej masz na Modlińskiej, ja biorę z Babic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nooo... taaak... CRAMO http://www.cramo.pl/Web/Apps/Downloads/MediaBank.aspx?id=17980&epslanguage=PL Najbliżej masz na Modlińskiej, ja biorę z Babic. Dzięki Kochana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ...No przestan , przestan Pogadamy przy flaszce , bo mi sie nie chce nadawac na forum. Nefcia Kup w markecie odkurzacz taki przemyslowy za 200 zeta i bedziesz miala pozniej zeby w garazu odkurzyc . No !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ...No przestan , przestan Pogadamy przy flaszce , bo mi sie nie chce nadawac na forum. Nefcia Kup w markecie odkurzacz taki przemyslowy za 200 zeta i bedziesz miala pozniej zeby w garazu odkurzyc . No !! Przemysłowy ? W markecie ? Serio ? Jadę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Taki to on i przemyslowy , ale na budowe jak raz . Nie kupuj drozszego , bo to ten sam szit co i tanszy , a tyle co chcesz to Ci takie tam cos bedzie . Tylko nie kup takiego na te worki co to je trzeba dokupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A na co on ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na nic Zadzwon to Ci jakos recznie wytlumacze , ale jak bedziesz w markecie to zajarzysz co gadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 rrmi ... to może nie będę nic gadala, jak mam gadać 'gupoty: .... :(0) ...No przestan , przestan Pogadamy przy flaszce , bo mi sie nie chce nadawac na forum. Nefcia Kup w markecie odkurzacz taki przemyslowy za 200 zeta i bedziesz miala pozniej zeby w garazu odkurzyc . No !! Przemysłowy ? W markecie ? Serio ? Jadę jutro Kochane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na nic Zadzwon to Ci jakos recznie wytlumacze , ale jak bedziesz w markecie to zajarzysz co gadam . Nie będę Ci miru domowego zakłocać o północy Kobieto :) POjadę to sie jorgnę - najwyżej jutro będę miałczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 20.02.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Przeczytałam, tydzień nadrobiłam. Idę spać i miłych snów życzę. (Wiem, że ten post nic nie wnosi, ale w końcy jestem kobietą i mam potrzebę powiedzienia czegoś po nocy!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nie każdy post musi coś wnosić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Dzień doberek, piękne słoneczko świeci Kochane dziś: OSTATNIA SOBOTA KARNAWAŁU 9 MLN DO ZGARNIĘCIA W LOTTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Helloł Widzę że troszkę o odkurzaczach było mnie czeka za jakieś dwa tygodnie sprzątanko po elektryce i myślicie że taki odkurzacz przemysłowy się przyda to tych syfów??? Jest kupa gruziku, kurzu... Ai mam pytanie odnoście centralnego. Ja nigdy z takim odkurzaczem nie miałam styczności. Robimy oczywiście instalację ale nadal się zastanawiam czy warto. To rzeczywiście działa na taką odległość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Wiele osób funduje sobie taki odkurzacz ale jeśli w domu nie są przewidziane wykładziny dywanowe ani dywany to osobiście nie widzę potrzeby odkurzacza centralnego. Na budowie i na potem w zupełności wystarczy odkurzacz warsztatowy np. Matrix http://www.new.majster.az.pl/matrix-odkurzacz-przemyslowy-1400w-sucho-mokro-p-2550.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Kurde osobiście bardzo chcę ale moja druga połówka ma wątpliwości. Mnie zawsze wkurzało w domu tachanie odkurzacza po schodach - moja chrzestna ma właśńie dlatego dwa jeden na parterze a drugi na poddaszu tylko gdzie ja je upcham a tak to wisiałby sobie w kotłowni i tego zmrodku nie byłoby czuć. A wy jakie kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Wiele osób funduje sobie taki odkurzacz ale jeśli w domu nie są przewidziane wykładziny dywanowe ani dywany to osobiście nie widzę potrzeby odkurzacza centralnego. Na budowie i na potem w zupełności wystarczy odkurzacz warsztatowy np. Matrix http://www.new.majster.az.pl/matrix-odkurzacz-przemyslowy-1400w-sucho-mokro-p-2550.html cieszę się że to napisałaś bo już myślałam że "nie wypada nie mieć" odkurzacza centralnego, tak to też oceniają inne znane mi kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Kurde osobiście bardzo chcę ale moja druga połówka ma wątpliwości. Mnie zawsze wkurzało w domu tachanie odkurzacza po schodach - moja chrzestna ma właśńie dlatego dwa jeden na parterze a drugi na poddaszu tylko gdzie ja je upcham a tak to wisiałby sobie w kotłowni i tego zmrodku nie byłoby czuć. A wy jakie kupujecie? Ja nie zrobię sobie odkurzacza centralnego, a w domu będę mieć poprostu Elektroluxa bo są lekkie, ciche dla alergików i regulację mocy ciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Hejka dobrej zabawy Wam życzę i oczywiście szóstek w totka dla tych co grają a co do odkurzaczy mój brat ma centralny już 9 lat i cały czas mówią, że rewelka, na dole nie mają dywanów tylko w sypialniach na górze, dom ma ok. 300m powierzchni użytkowej, no i ta szufelka w kuchni i w wiatrołapie to taka wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts