misiabela8 19.07.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam mam pytanie do forumowiczów mieszkających nad morzem . Jestesmy zainteresowani spokojną działką rekreacyjną nad morzem około 1km od plaży ,może być na wsi(a nawet wolelibyśmy z daleka od cywilizacji ) Powierzchnia od 3-5 arów,na działcę chcielibyśmy postawić domek rekreacyjny na wakację,mile widziane sąsiedztwo innych domów w związku z tym że z działki chcielibyśmy korzystć w okresie wakacyjnym. proszę o wszelkie informacje bądz oferty Witam mam na sprzedaz działke rekreacyjną z domkiem do częściowego wykończenia,domek o powierzchni 60m2,a działka ma 3ary.Cena to 75000 do uzgodnienia.Działka znajduje się w Darłowie woj.zachodniopomorskie jest z dala od miasta do morza jest 2,5km.Jeśli sa państwo zainteresowani prosze o kontakt tel.883491248.Działka posiada prąd a także wode jest naprawde ładna wiec zachęcam do obejrzenia bo warto zdjęcia mogę wysłac emeilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiabela8 19.07.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam mam na sprzedaz działke rekreacyjną z domkiem do częściowego wykończenia,domek o powierzchni 60m2,a działka ma 3ary.Cena to 75000 do uzgodnienia.Działka znajduje się w Darłowie woj.zachodniopomorskie jest z dala od miasta do morza jest 2,5km.Jeśli sa państwo zainteresowani prosze o kontakt tel.883491248.Działka posiada prąd a także wode jest naprawde ładna wiec zachęcam do obejrzenia bo warto zdjęcia mogę wysłac emeilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elleiz 08.08.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 warto zobaczyć: http://mrzezino.nieruchomosci-online.pl/wolnostojacy,nad-morzem/1707741.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazygarbo 18.08.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Działka budowlana w Ostrowie, uzbrojona, o powierzchni 576m², otoczona malowniczym krajobrazem, blisko lasu oraz morza. W sąsiedztwie apteka, domy jednorodzinne i pensionaty. Cena 57600 € (100 €/m²) Kontakt: Telefon: 0043 1 9229003 Telefon komórkowy: 0043 699 1 9229003 E-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NGA 15.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 czy jeszcze aktualne poszukiwanie ? mam dużą działkę w Jarosławcu ponad 4 ha 900m od morza, w pobliżu jeden dom, 12 zł za m2, prosze napisac na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kast22 16.01.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Posiadam na sprzedaż kilka działek położonych 1,5km do Ustki i 700m od morza.Działki od morza oddziela las wydmowy.Działki mają powierzchnię od 670 m.kw. do 3328 m.kw.Więcej na mojej stronie internetowej http://dzialkinadmorzem.org/dzia-ki-na-sprzedaz/dzialki-nad-morzem-ustka-przewloka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
intermilia 26.08.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Urocze działki budowlane położone przy ul. Spacerowej w nadmorskiej miejscowości Junoszyno, znajdującej się pomiędzy Stegną (2 km), a Jantarem (2,5 km). Przedmiotem oferty są wydzielone działki budowlane o pow. około 1250 m2. W świetle Miejscowego Planu Zagospodarowania Przestrzennego wsi Junoszyno przeznaczona pod zabudowę mieszkaniowo jednorodzinną, w tym usługi nieuciążliwe - obiekty pensjonatowe. Dopuszcza się realizację jednego budynku garażowego, jednego gospodarczego i jednego usługowego w granicach działki. Maksymalna powierzchnia zabudowy dla nowo projektowanych działek - do 30 % powierzchni, projektowany budynek do 2 kondygnacji nadziemnych (w tym jedna w poddaszu użytkowym). Media (woda, kanalizacja, prąd) przy ul. Bursztynowej. Oaza ciszy i spokoju. Sąsiedztwo domków rekreacyjnych i letniskowych. W pobliżu potok, odległość do morza około 1500 metrów - ścieżką leśną. Jedno z najdzikszych miejsc nad polskim morzem. To tutaj kończy się droga, a w lipcu plaże nie są przepełnione. Słońce, wiatr i piasek tylko dla Ciebie. Proszę zapoznać sie ze zdjęciami oraz opisami, które przybliżą lokalizację działek. Mogę wysłać na maila.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logos44 11.10.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Mam działkę budowlaną do sprzedania w Darłowie, nad wyspa Łososiową. 430 mkw. Piękna okolica. Z dala od zgiełku. Działka w pełni uzbrojona. Cena do uzgodnienia.Kontakt 511 793 253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logos44 13.10.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 WitamMam działkę budowlaną w pełni uzbrojoną w Darłowie. Położona nad kanałem młyńskim, przy wyspie. Bardzo spokojna okolica.Kontakt 511 793 253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akurtas 04.04.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ostatnio oglądałem kolejne działki i z tej strony są genialne (działki rekreacyjne nad morzem. Myśle że w ciągu miesiąca kupie jakąś Polecam wam . Urokliwe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0RobertT 28.06.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Witaj, a patrzyłaś tutaj: http://www.dzialkanadmorzem.pl - mają bardzo ciekawie wszystko przedstawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniadobrawa 15.02.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Mamy do sprzedania 6 działek budowlanych z wydanymi warunkami zabudowy na budynek mieszkalny jednorodzinny we wsi Trzebusz, leżącej 4,5 km od nadmorskiej miejscowości Mrzeżyno. Działki wchodzą w skład kompleksu 8 działek z wydzieloną droga wewnętrzna (utwardzona). Działki znajdują sie przy drodze wojewódzkiej numer 109.*5 działek o powierzchni 586 m2 w kształcie kwadratu o wymiarach 25m x 23,5m oraz jedna działka o powierzchni 698m2. Wszystkie działki są ogrodzone.Do działek prowadzi zjazd indywidualny z drogi wojewódzkiej na wydzieloną drogę wewnętrzna. Na jednej z działek rozpoczęto budowę domu jednorodzinnego.Media: woda znajduje sie w drodze wewnętrznej, prąd - umowa podpisana z Enea, realizacja podłączenie - lipiec, sierpień 2014r.Działki znajdują sie w cichej i urokliwej okolicy, zapraszamy na prezentacje.Cena działek to 100 złotych za m2, do niewielkiej negocjacji. Na wszystkie pytania odpowiemy telefonicznie lub mailowo. +48 507 300 680+353 85 12 60 860[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania8421 21.02.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 WItam! Na sprzedaż wystawiona jest działka w KARWI - główna ulica (Kopernika). Wg informacji z Urzędu Miejskiego we Władysławowoie: Działka rolna, w ciągu 2 lat możliwość przekwalifikowania na budowlaną. Położenie: 500 m od plaży/lasu. Działka swoim bokiem (80 m) przylega do ulicy asfaltowej. Do działki prowadzi od strony centrum oświetlony chodnik. W granicy działki znajduje się instalacja gazowa. Odległość od wody i kanalizacji 150 m. Przystanek autobusowy 200 m, do centrum Karwi 300 m. Atrakcyjne położenie! Szczegóły i zdjęcie: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamillos87 03.12.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2014 Mogę polecić Dziwnówek, gdzie nie tylko są wspaniałe miejsca noclegowe, ale również można zdecydować się na atrakcyjną inwestycję w nieruchomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts