Merka_23 27.12.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Poszukuje sprawdzonego dostawce ekogroszku z okolic warszawy i w jej promieniu ok 100 km.Moze doradzice od jakiego jakiego producenta kupowac ??? z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 27.12.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 chodzi o taki węgiel sortu groszek??? o ile mi wiadomo w okolicach Warszawy /do 100km/ nie ma eksploatowanych złóż węgla kamiennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.12.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 eko-groszek.... eko=węgiel.. ach ten marketing.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 27.12.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 chodzi o taki węgiel sortu groszek??? o ile mi wiadomo w okolicach Warszawy /do 100km/ nie ma eksploatowanych złóż węgla kamiennego ee tam, nie rozpędzaj się przecież wyraźnie zapytał o dostawcę a nie wydobywcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 27.12.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Poszukuje sprawdzonego dostawce ekogroszku z okolic warszawy i w jej promieniu ok 100 km. Moze doradzice od jakiego jakiego producenta kupowac ??? hmmmmm.... a skąd ten wniosek wysnułeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 28.12.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 żeby zakończyc tą bezproduktywną dyskusje chodzi mi o pośrednika w dostawie ekogroszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.12.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 u pośrednika nigdy nie będziesz miała sprawdzonego ekogroszku,jedynie kupując bezpośrednio w kopalni, będziesz wiedziała czym palisz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 28.12.2008 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ok. To moze podpowiedza Ci z okolic Warszawy jakiej firmy kupują ? Jezu przepraszam, ale nie znam się na tym .... mówiono mi, ze ekogroszek ekogroszkowi nierówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ja mam sprawdzony, już przepalony. Taki sobie. Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 28.12.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wiesz co już w okres Świąteczno Noworoczny mógłbyś sobie darować !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.12.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 wiesz co już w okres Świąteczno Noworoczny mógłbyś sobie darować !!! pewnie że mógłbym, tyle, że Ty też. Przecież o tej porze roku, to nawet sami pośrednicy nie wiedzą co mają na składach, a właściwie nic nie mają. To jakiej odpowiedzi w Święta oczekujesz i od kogo??? Takie pytania to się zadaje w maju! czy myślisz, że jak ktoś kupił w sierpniu, to taki sam czeka na Ciebie w końcu grudnia? Pomyśl trochę, to nie boli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Merka_23 28.12.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 pewnie że mógłbym, tyle, że Ty też. Przecież o tej porze roku, to nawet sami pośrednicy nie wiedzą co mają na składach, a właściwie nic nie mają. To jakiej odpowiedzi w Święta oczekujesz i od kogo??? Takie pytania to się zadaje w maju! czy myślisz, że jak ktoś kupił w sierpniu, to taki sam czeka na Ciebie w końcu grudnia? Pomyśl trochę, to nie boli! spokojnie .... prezentu nie dali czy co ??? Nie obrażam Ciebie Ty nie obrazaj mnie OK ! skoro ktoś kupił to moze powie gdzie i jaki ? Napisałam chyba ze sie nie znam .... i mam prawo chyba zapytac nawet jeśli dla kogoś do głupie pytanie ...skoro głupie to niech nie odpowiada w ogóle a nie głupio odpowiada ..... [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts