Jarek_bt 27.12.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Witam po raz pierwszy , Chciałbym trochę się dowiedzieć o ogrodzeniu z prefabrykatów. Sąsiad zrobił takie na wiosnę i dotąd mu się trzyma. Nie ukrywam, ze w nadchodzącym roku również mnie czeka zamiana ogrodzenia i się zastanawiam czy nie zrezygnować z klinkieru na rzecz prefabrykatów. Jakby nie patrzeć sporo gotówki się zaoszczędzi ale czy po sezonie to się nie rozleci? Temacik w wyszukiwarce znalazłem ale niestety bez odpowiedzi. Pozdrawiam, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 popatrz, na wiosnę zrobił i jeszcze stoi... dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.12.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 mój sasiad zrobił jakieś 10 lat temu i też się trzyma... niestety. Na szczęście mech trochę zaczął zarastać, to szarość betonu przyblakła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 27.12.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 ...niestety muszę potwierdzić........jest to zdecydowanie zbyt trwałe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_bt 27.12.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Panowie chodzi mi o to czy to cos wytrzyma znaczy kilka lat bo zazwyczaj gdy coś tanie to i do....,a na jeden sezon to nic nie szukam.Dokładnie chodzi mi o takie coś jak z tej aukcji 512942246. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Panowie .... i panie Wygląda to na wersję ogrodzenia pomalowaną a'la klinkier. beton to beton. Jest trwały. A farba ja to farba. jak zlezie, to sobie pomalujesz od nowa. Nigdy beton nie będzie klinkierem, ale może zupełnie znośnie wyglądać, tym bardziej, że perzesła dajesz już z czego chcesz, np drewna lub kute. To trochę wyszlechetni całość. A napewno zysk masz z czasu murowania no i taniej. A może zakupić same murki na podmurówkę? To nie do ciebie, to ja sobie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts