Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Aaaa czyli suszarnia :lol: To bardziej wentylacja i kaloryfery są potrzebne, niż woda...

Nie rezygnuj z prysznica. Przechodzenie przez sypialnię to nic wielkiego, chyba, że mąż tam zamieszka z kochanką i nie będziesz chciała przeszkadzć. To pukaj wtedy.....

...pralka to urzadzenie pracujace z woda, jesli ta z niej wydostanie sie na zewnatrz ...

... to zwiększy się aktywność plam na Słońcu, w efekcie czego nastąpi trzęsienie ziemi, gwałtowne powodzie, erupcje okolicznych wulkanów, dzieci zapadną na tajemniczą chorobę, mąż odejdzie z kochanką - jednym słowem totalna katastrofa.

...pralka to urzadzenie pracujace z woda, jesli ta z niej wydostanie sie na zewnatrz ...

... to zwiększy się aktywność plam na Słońcu, w efekcie czego nastąpi trzęsienie ziemi, gwałtowne powodzie, erupcje okolicznych wulkanów, dzieci zapadną na tajemniczą chorobę, mąż odejdzie z kochanką - jednym słowem totalna katastrofa.

Wyjąłeś mi to z ust :wink:

Chociaż ja po prostu zapytam: A lepiej będzie jak wyleje w łazience?? Gdzie wyjście z łazienki prosto na korytarz z klatką schodową, a dalej już do salonu :roll:

Nie przesadzajmy. Prawda jest taka, żę gdzie jej nie postawię, to jak wyleje nie będzie miło :-?

Chociaż mój chłop twierdzi, że jadnak najlepiej jej w garażu :lol:

Mam dylemat i mam nadzieję, że mi pomożecie, bo w styczniu wchodzi hydraulik, a ja niezdecydowana :oops: :roll:

Marzyła mi się pralnia, niestety okazało się, że tam gdzie chciałam żeby była jest to niewykonalne :( Jednak hydraulik zaproponował przerobienie garderoby na pralnię. Sypialnię mamy dużą, więc garderobę spokojnie możemy umieścić w innym miejscu, jedyny mankament jaki teraz widzę, to to, że do pralni wchodziłoby się przez naszą sypialnię :x No i nie wiem robić czy nie :roll: mając trzech chłopów w domu pralnia bardzo by się przydała, ale czy umiejscowienie jest do zaakceptowania???

Proszę o wasze opinie :)

Nie zainstalowałaś pralni w piwnicy?

Przecież to najlepsze rozwiązanie.

Dlaczego pominęłaś ten szczegół?

• 7 months później...

Minęło sporo czasu.....i co z tą pralnią wykombinowałaś?

Też nie mam pojęcia gdzie pralnię w domu wsadzić , a niby taaaaki wieeeeelki, wszyscy tak mówią, oprócz tych którzy mieszkają w nowym, małym domku i powtarzali nam ciągle jak szukaliśmy projektu dla siebie, takie słowa nam powtarzali , cytuję "jak wybudujecie klitę to będziecie mieli ciasną klitę" koniec cytatu. :D