Jolka111 28.12.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 EZS pralnia służy do suszenia prania chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.12.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Aaaa czyli suszarnia To bardziej wentylacja i kaloryfery są potrzebne, niż woda... Nie rezygnuj z prysznica. Przechodzenie przez sypialnię to nic wielkiego, chyba, że mąż tam zamieszka z kochanką i nie będziesz chciała przeszkadzć. To pukaj wtedy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.12.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ...pralka to urzadzenie pracujace z woda, jesli ta z niej wydostanie sie na zewnatrz ... ... to zwiększy się aktywność plam na Słońcu, w efekcie czego nastąpi trzęsienie ziemi, gwałtowne powodzie, erupcje okolicznych wulkanów, dzieci zapadną na tajemniczą chorobę, mąż odejdzie z kochanką - jednym słowem totalna katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka111 28.12.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 ...pralka to urzadzenie pracujace z woda, jesli ta z niej wydostanie sie na zewnatrz ... ... to zwiększy się aktywność plam na Słońcu, w efekcie czego nastąpi trzęsienie ziemi, gwałtowne powodzie, erupcje okolicznych wulkanów, dzieci zapadną na tajemniczą chorobę, mąż odejdzie z kochanką - jednym słowem totalna katastrofa. Wyjąłeś mi to z ust Chociaż ja po prostu zapytam: A lepiej będzie jak wyleje w łazience?? Gdzie wyjście z łazienki prosto na korytarz z klatką schodową, a dalej już do salonu Nie przesadzajmy. Prawda jest taka, żę gdzie jej nie postawię, to jak wyleje nie będzie miło Chociaż mój chłop twierdzi, że jadnak najlepiej jej w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 no jak mozecie ignorowac potege wody w pralce ;> wystarczy mieć kratkę ściekową w posadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 28.12.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Mam dylemat i mam nadzieję, że mi pomożecie, bo w styczniu wchodzi hydraulik, a ja niezdecydowana Marzyła mi się pralnia, niestety okazało się, że tam gdzie chciałam żeby była jest to niewykonalne Jednak hydraulik zaproponował przerobienie garderoby na pralnię. Sypialnię mamy dużą, więc garderobę spokojnie możemy umieścić w innym miejscu, jedyny mankament jaki teraz widzę, to to, że do pralni wchodziłoby się przez naszą sypialnię No i nie wiem robić czy nie mając trzech chłopów w domu pralnia bardzo by się przydała, ale czy umiejscowienie jest do zaakceptowania??? Proszę o wasze opinie Nie zainstalowałaś pralni w piwnicy? Przecież to najlepsze rozwiązanie. Dlaczego pominęłaś ten szczegół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka111 29.12.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Pewnie dlatego, że nie mam piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 03.08.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Minęło sporo czasu.....i co z tą pralnią wykombinowałaś? Też nie mam pojęcia gdzie pralnię w domu wsadzić , a niby taaaaki wieeeeelki, wszyscy tak mówią, oprócz tych którzy mieszkają w nowym, małym domku i powtarzali nam ciągle jak szukaliśmy projektu dla siebie, takie słowa nam powtarzali , cytuję "jak wybudujecie klitę to będziecie mieli ciasną klitę" koniec cytatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 03.08.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 jak dla mnie rozwiązanie do d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 03.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A czy nie da się do tej garderoby zrobić wejścia z korytarza, albo w innym miejscu sypialni wydzielić kilka metrów i zrobić pralnie z wejściem z korytarza?Jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts