robertndm 28.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam,potrzebuje porady jak powinienem sie teraz zachowac. Moj wykonawca rozpoczal prace od ukladania parkietu, ktory zreszta sam mi dostarczyl. Praca nie jest jeszcze skonczona a juz okazalo sie ze parkiet ulozony jest krzywo (nie schodzi sie wzor i sa szczeliny miedzy listewkami). Nie bylo jeszcze cyklinowania ani lakierowania. Wykonawca otrzymal niestety 90% wynagrodzenia. Nie rozmawialem jeszcze z wykonawca i nie mowilem mu ze praca jest nie do zaakceptowania. Nie mam z nim zadnej umowy, nie mam tez faktury bo przeciez praca nie jest skonczona. Czy mam jakiekolwiek szanse na uratowanie tej sprawy, czy tez parkiet i kasa po prostu przepadly? Prosze o pilna porade. Z gory dziekuje Robert[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 2 rozwiązania: 1. jest to człek uczciwy i parkiet przełoży, ale pewnie nie na złośćCi go krzywo ułożył tylko nie umie tak że to odpada,a nawet najuczciwszy człek nie odda ci wypłaty 2. dla rozładowania stresu wiążesz wykonawcę liną, linę przywiązujesz do swojego landrowera i ruszasz na przejażdżkę po lesie... aaaa jeszcze może z nim porozmawiasz jak się zapatruje na Twe reklamacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts