Robak 28.12.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 jaki jest/ może być wymiar automatycznej szufelki kolega zaraz będzie przygotowywał meble do kuchni i jeszcze nie miał okazji łączyć cokołu mebli z szufelką; chciałbym być przekonany, że nie będzie problemu z jej instalacją; jakiej wysokośc cokół jest dedykowany nie mogę tej informacji znaleźć na stronie p[roducentów odkurzaczy centralnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 28.12.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Tu masz wymiary skrzynek: http://www.odkurzaczecentralne.net.pl/oferta/szufelki-automatyczne więc sobie możesz oszacować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 17.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 strona nie działa to może pomożecie jaki otwór pod szufelke w cokole wyciąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 17.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 strona nie działa to może pomożecie jaki otwór pod szufelke w cokole wyciąc? Zostaw, wytniesz jak będziesz miał szufelkę konkretnej firmy. Cokół i tak musi być zdejmowany bo nie przełożysz przez otwór szufelki z kolankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 17.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 ok dzięki już się bałem bo jutro mi mebla zakładają a mi z podłogi jeszcze 30 cm rura wystaje!!! Mocno ja przyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 17.02.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 a mi z podłogi jeszcze 30 cm rura wystaje!!! Mocno ja przyciąć. Mam Husky, zrobiłem tak: obciąłem tyle żeby na wystający kawałek wkleić kolanko skierowane mniej-więcej w stronę przyszłej szufelki kolanko przedłużyłem w poziomie kawałkiem rury około 15 cm na tę rurkę wkleiłem i profilaktycznie zacisnąłem jeszcze opaską taką rurę: http://www.husky.pl/oferta_elementy_specjalne.html i to wszystko Jak był montaż mebli to na szufelkę wkleiłem kolanko też z przedłużką 15 cm, miękką rurę obciąłem tyle żeby było dobrze połączyłem, przykręciłem do cokołu a potem to już cokół przykręciłem do spodu szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts