jurasie 28.12.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Czas na komentarze do naszego dziennika budowy - prosimy o wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 28.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 swietnie sie prezentuje z oknami i bramą.... gratulacje SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.01.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] czy moge sie dowiedziec gdzie budujesz guliwera? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik85476.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boja 07.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam Podoba mi się Wasz domek. Jakie są Wasze przemyślenia na temat projektu po wybudowaniu? Co jeszcze byście zmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 07.05.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 na razie jest ok. jeszcze nam sie ten projekt nie dal bardzo we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A.W. 29.09.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, Domek jest przecudny, tak jak i Wasza okolica Chciałabym poprosić o zdjęcia z Waszego obecnego stanu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotka-h 11.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 witam,domek jest śliczny i sama również go wybrałam do budow. Dołaczam się do prośby o zdjęcia ze stanu aktualnego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurasie 12.10.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam, My już mieszkamy w naszym Guliwerku. Ciągle jest mnóstwo do zrobienia, ale nie ma to jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastor1kastor 23.10.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam wszystkich wielbicieli Guliwera! Ja też zdecydowalem się na wersję w lustrzanym odbiciu, mam jeszcze wiele niewiadomych, jestem przed adaptacją i mocno wertuję od kilku tygodni strony w necie! Czy wybudował ktoś z forumowiczów Guliwera w łódzkim!? Prosze o kilka podpowiedzi co należy zmienić i ulepszyć !Pozdrawiam i czekam na cenne rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 03.12.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam, My już mieszkamy w naszym Guliwerku. Ciągle jest mnóstwo do zrobienia, ale nie ma to jak u siebie Witam to gratuluje przeprwadzki Fajnie tak u siebie nie??? Wiemy z własnego doswiadczenia - mieszkamy od lipca. Wrzuc wiecej zdjec - jak sie Wasza budowa i wykanczanie rozwineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts