Frantz 29.12.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam,Podzielcie się proszę swoimi opiniami: do jakiej wysokości kłaść płytki ceramiczne w łzience i czy jest sens kłaść je także na skosie (ścianka kolankowa ma 1,4 m)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.12.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Do max 135 cm moim zdaniem, zdecydowanie NIE plytkom na skosie!! Wyobraz to sobie.. bedzie masakra, jak w prosektorium!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 29.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Najlepiej dać płytki na ścianach, które najbardziej narażone są na zachlapanie, zabrudzenie. Na skosach zdecydowanie nie. Można ciekawie zakomponować płytki na ścianach na różnych wysokościach. Pozostałe miejsca pomalować dobrą farbą do łazienek, świetnie się zmywa i taka łazienka nie wygląda jak bunkier od góry do dołu opłytkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 29.12.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Widziałam płytki na skosach i wygląda to bardzo nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.12.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 ... jak w prosektorium!!! pozdrawiam j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 29.12.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam, Podzielcie się proszę swoimi opiniami: do jakiej wysokości kłaść płytki ceramiczne w łzience i czy jest sens kłaść je także na skosie (ścianka kolankowa ma 1,4 m)? mnie odrazaja kafle, znosze ich widok ze wzgledow na zone (jak to baba, chciala je miec) . U mnie odwrotnie-mąż nalegał,bo twierdzi,że praktyczniej(nie będzie musiał co chwilę malować ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 29.12.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam, Podzielcie się proszę swoimi opiniami: do jakiej wysokości kłaść płytki ceramiczne w łzience i czy jest sens kłaść je także na skosie (ścianka kolankowa ma 1,4 m)? Na skosach z pewnoscia bym nie polozyl. A tak na marginesie to czy w ogole musisz miec plytki w lazience? My mamy tylko w kabinie (kabina bez brodzika) i na calej podlodze. Pozostale sciany i te przy umywalce i przy wannie i wc i........ wszystko malowane.Wyglada to rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 30.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 "de gustibus....coś tam coś tam" - ja położyłem płytki w pralni na wysokość 2,6m czyli został mi pasek około 7cm do sufitu (wc i łazienkę robię podobnie) - te 7cm to też przemyślane - łatwiej będzie malować sufit. uważam że wygląda to dość fajnie ale może dlatego że płytki niemałe 25cmx35cm - natomiast małe (15x20) chyba by dobrze nie wyglądały a teraz co do "gustibus"... płytki położone na wysokość około 1,3m wyglądają troszkę jak lamperia... Łazienka z pomalowanymi ścianami może być trochę niepraktyczna - wiem, wiem , że są dość dobre farby teraz....ale jakoś tak w łazience powinny być kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 30.12.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Kiedyś standardowo kładło się płytki do wysokości drzwi i tak mi się podoba. U siebie też tak zrobię. Zostaje trochę miejsca na farbę a ściany się nie brudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy_strumyk 04.01.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 U rodzinki kafelki są też na suficie. http://img376.imageshack.us/img376/3888/kafelkifg4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 04.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A my się tu o ściany martwimy Ciekawe tylko jak ktoś te płytki na suficie układał?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 05.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 kurde - co za dużo to niezdrowo... dziwnie te kafelki na suficie wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 05.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 U rodzinki kafelki są też na suficie. http://img376.imageshack.us/img376/3888/kafelkifg4.jpg To miałam na myśli pisząc o bunkrze, nawet dobrze oświetlonym. Każdy ma co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 05.01.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 BTW - fajnie komponuje się w tej łazience zrobionej na wysoki połysk to opakowanie po margarynie pod grzejnikiem - taka mała rzecz... a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts