jacekb 23.10.2003 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 OK, wiem ze powinien byc min.FS 20, tylko ze mam go troche i pomyslalem, ze ktos z Was juz tak zrobil i ma jakies doswiadczenia. (mam nadzieje, ze pozytywne ....)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Karol N. 23.10.2003 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 OK, wiem ze powinien byc min.FS 20, tylko ze mam go troche i pomyslalem, ze ktos z Was juz tak zrobil i ma jakies doswiadczenia. (mam nadzieje, ze pozytywne ....) Pozdrawiam Ja mam taki polozony. Nie bylo mnie na budowie i jak sie zjawilem bylo juz za pozno. Podloga lezy juz 3 lata i nic nie zauwazylem. Wlewka byla robiona agregatem i jest zbrojona siatka. Jezeli bedzie sie cos dziac to na pewno najszybciej pojawia sie pekniecia na plytkach podlogowych. Ale mimo wszystko wTwoim przypadku bym nie ryzykowal. Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajzi 24.10.2003 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 jak dasz grubszą wylewkę - tak z 5centów to nie powinno się nic dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek 28.10.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Jeśli zapas nie wystarczy Ci na całą powierzchnię i będziesz musiał dokupywać to radzę Ci dać twardszy w miejscu bardziej chodliwym i koniecznie siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 daj 20-stkę i siatkę. Takie oszczędności na dluższą skalę nie popłacają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts