Proper 29.12.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Sprzedam tanio pustaki ceramiczne firmy Wienerberger POROTHERM 30 . Jest to pozostałość po mojej budowie. Razem mam ich ok 750 szt. Posiadam 9 oryginalnie zapakowanych palet. U innych na aukcji cena nawet po 5,55 zł/szt Ja oddam za 4,20 zł / szt Odbiór tylko i wyłącznie osobiście. Wilkowice k/Leszna Cena dotyczy 1 sztuki. Oprócz tego do sprzedania stemple stropowe. ok 100 szt. Cena do uzgodnienia. Tel:503 017 036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAWID S 03.01.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 taka mała rada.Ja mialem po 4.40 i nie znalazlem chetnych na tym forum.daj ogloszenie na allegro.mialem kilka telefonow.a cegle kilka dni temu sprzedalem po5.10 za sztuke.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Proper 03.01.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Zrobiłem tak od sameo początku, oprócz allegro dałem jeszcze na lokalnych ogłoszeniach i zainteresowanie jest. Już żałuje że tak tanio wystawiłem i jak nikt się nie zdecyduje albo termin minie damstawkę większą... I tak stoi i tak stoi towar a żal być tyle kasy w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAWID S 03.01.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 towar sprowadzany z zagranicy nie pojdzie w dol, bo przeciez zltowka sie oslabia,ero szaleje.Wiec raczej chetnych bedziesz mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts