Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szukam wykonawcy mebli kuchennych i schodów

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam.

Mogę z czystym sumieniem polecić p.Ryszarda z Nowej Wsi k.Pruszkowa

Widziałem kilkukrotnie efekty Jego pracy i wiem,że warto z Nim wspólpracować.

Niestety nie mam fotek z realizacji jego prac,lecz prawdopodobnie jest możliwość obejrzenia ich w "naturze".

Podaje do niego nr.tel.502-341-039(jakby nr.się nie zgadzał ,to proszę o kontakt,zdobęde właściwy).

Proszę powałać się na Sylwka Gałązke,mój nr.to 502-136-396

Pozdrawiam i życzę powodzenia Sylwek G.

http://www.bergs.pl

:D :D :D

• 2 years później...
  • 6 months później...
proszę o namiary na sprawdzonych stolarzy od mebli kuchennych. Projekt mam, szukam kogoś kto go wyceni i zrealizuje.

Poszukuję również wykonawcy schodów drewnianych. Mają być zabiegowe, ażurowe, z barwionego dębu, buka lub jesionu.

Polecę - ale to juz pewnie za późno :)

Właśnie jestem świeżo po montażu kuchni - i jestem prze-szczęśliwa. To juz moja druga kuchnia- tamta niestety była porażką (2 mies po montażu opadły zawiasy, montazysta był typowym hamem....)

Teraz skorzystałam z pomocy znajomych którzy polecili mi właśnie Pana Jacka. Ktoś robi mu projekty (nic za to nie płaciłam), ma studio gdzie pod Krakowem - ja tam niestety nie byłam - wszystkie próbki przywiózł mi do domu.

Telefon do Pana Jacka 502 233 615 - jego firma to Meble KOLECO

ps - ceny też ma konkurencyjne