Agduś 19.01.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Signum tempori... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 20.01.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A może polecicie jakąś gierkę dla "dorosłych dzieci". Tak, żeby i we dwójkę się dało zagrać i we czwórkę. Acha - a znacie "Cash Flow 101" ??? Zastanawiam się nad nią, ale to ponad 200 pln... Dużo słyszałem ale nie grałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 20.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A może polecicie jakąś gierkę dla "dorosłych dzieci". Tak, żeby i we dwójkę się dało zagrać i we czwórkę. Gra w butelke, rozkazy zależne od fantazji graczy Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.01.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A może polecicie jakąś gierkę dla "dorosłych dzieci". Tak, żeby i we dwójkę się dało zagrać i we czwórkę. Acha - a znacie "Cash Flow 101" ??? Zastanawiam się nad nią, ale to ponad 200 pln... Dużo słyszałem ale nie grałem ... Ale większość z gier wymienionych na początku nadaje się dla dorosłych graczy - np. wspomniany Rummikub - my nie mamy dzieci, a gramy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A może polecicie jakąś gierkę dla "dorosłych dzieci". Tak, żeby i we dwójkę się dało zagrać i we czwórkę. Acha - a znacie "Cash Flow 101" ??? Zastanawiam się nad nią, ale to ponad 200 pln... Dużo słyszałem ale nie grałem ... Te, które wymieniłam na początku, właśnie do tego się nadają - Tabu, Cluedo, ostatnio gramy w "Osadników z Catanu" - też fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazbird 24.01.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam wszystkich ! Mój pierwszy post na forum, trochę nietypowo, bo w watku dotyczącym gier Z gier to oczywiście bitewniaki: np Warhammer Fantasy Battle...czyli gra polegająca na zbieraniu, malowaniu i rozgrywaniu bitew z żywymi przeciwnikami baardzo fajna sprawa... pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 25.01.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 W Niepołomkach jest co roku zjazd miłośników takich gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazbird 26.01.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 w Polsce jest bardzo silna liga Warhammer Fantasy battle. Polscy gracze to ścisła europejska czołówka. Na Drużynowych mistrzostwach Europy w ciągu 3 ostatnich lat zajęliśmy: 1, 2 i 3 miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts