rafalryba 29.12.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam czy potrzebuje rady na temat grzejnikow Cosmonova stalowych czy dobre itd. wielkosc 60/100cm instalacja bedzie w miedzi. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akte 29.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam czy potrzebuje rady na temat grzejnikow Cosmonova stalowych czy dobre itd. wielkosc 60/100cm instalacja bedzie w miedzi. POZDRAWIAM Mam grzejniki Cosmonova na parterze od 6 lat, instalacja w miedzi otwarta. Grzejniki grzeją i jestem z nich zadowolony w przeciwieństwie do Stelradów, które mam na poddaszu, ale to inny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arejaski 28.03.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam czy potrzebuje rady na temat grzejnikow Cosmonova stalowych czy dobre itd. wielkosc 60/100cm instalacja bedzie w miedzi. POZDRAWIAM Mam grzejniki Cosmonova na parterze od 6 lat, instalacja w miedzi otwarta. Grzejniki grzeją i jestem z nich zadowolony w przeciwieństwie do Stelradów, które mam na poddaszu, ale to inny wątek. Cześć! No i minęło trochę czasu od ostatniej opinii, więc może i lepiej, bo grzejniki miały szansę na wykazanie się Właśnie szperam po forach i szukam opinii w sprawie tych grzejników. Możecie zachęcić lub zniechęcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 29.03.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam.Takie grzejniki mają rodzice w domu. Instalacja była wymieniana w 2004 roku, zamknięta, grzejniki sprawują się b.dobrze. Kolor biały, jak dotąd koloru nie zmieniły, nic się z nimi nie dzieje. Cenowo wychodzą podobnie jak u konkurencji. W tym roku u siebie zakładam centralne i celuję właśnie w takie grzejniki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts