Gość spóźniony 23.10.2003 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 3 listopada mają mi zalewać filigrana .czy mozna przewidzieć jakie będą temperatury Sprawdzam serwisy pogodowe ale bez efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markos 23.10.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 najdłuższa mi znana: 15 dniowa prognoza pogody:http://www.accuweather.com/adcbin/public/int_8to15day_local.asp?metric=1Mój majster mówi, że jeżeli nie spada w nocy poniżej -6 to można lac, bo takiej masy szybko nie wychłodziMarkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 23.10.2003 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Na pogodę nic nie poradzisz. Koniecznie dogadaj beton z dodatkami. Do -5 powinni ci dać bez dopłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 24.10.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 można lac, bo takiej masy szybko nie wychłodzi Przy filigranie warstwa betonu jest cieniutka, wiec ciepło hydratacji nie wystarczy żeby poradzić sobie z mrozem. Nakryj strop po zalaniu matami słomianymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markos 24.10.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Racja, majster mówił o mojej podłodze na gruncie. Więc u mnie dodatkowo nie będzie się wychładzać od spodniej strony. Dodatkowo na noc będziemy kładli styropian na wierzch. Pocieszam się jak umiem i ryzykuje dalej licząc na cieplejsze dni. A w poniedziałek w nocy ma być -7 Markos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 24.10.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Ja mam układy na górze i zamówiłam od przyszłego poniedziałku słoneczko ale tylko na 2 tygodnie żeby zdążyli mi dach skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diego 24.10.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Polecam http://www.weather.com - prognoza na 10 dni (trzeba wpisać jakieś wi ększe miasto). Mają niezłych synoptyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts