jeanpascale 29.12.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam:)kilka lat temu napisałem pismo do UM ze jestem zainteresowany kupnem, dzierzawa działki bezposrednio graniczącej z moją działka. Po chyba 3 latach udało mi sie wydzierzawic działke na 3 lata do 2009r. od poczatku tego roku koresponduje z UM celem zakupu dzierzawionej działki, niestety pani zajmujaca sie ta sprawa za kazdym razem wynajduje różne preteksty żeby działki nie sprzedano( brak PZP, za mała działka )- nieaktualne, wymysliła ze tą dzierzawiona działke połaczy z innymi ( 2 inne) i sprzedadza jako całośc: na moje pismo ze w zwiazku z tym chce kupic wszystkie 3 odpowiedziano mi ze działki graniczą z projektowana droga i teraz muszą rozpoczać procedure wpisania, podziałuCZY JEST JAKIS CZAS NA ZAKONCZENIE TAKIEJ PROCEDURY? MOZE W INNY SPOSÓB MOZNA TA SPRAWE POZYTYWNIE ZAŁATWIC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts