pytalski 29.12.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 witam jestem na etapie urządzania mieszkania w bloku.dotychczas miałem dylemat co położyć na podłogach. dziś znajomy, który miał coś takiego w domu polecił abym położył wszędzie płytkim podłogowe w jakimś słonecznym - jasnym, ciepłym kolorze.mieszkam na 8 piętrze - sąsiedzi grzeją mnie od dołu - więc czemu nie. łatwe w utrzymaniu i kolory ciekawe. co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.12.2008 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 widzialem takie mieszkanie, niewielkie, dwupokojowe, chyba z 50 m2, wszedzie plytki, ale nie takie same, glownie imitujace drewno, nienajgorszy efekt, pasowalo to do reszty, praktyczne, ale sam bym tak nie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.12.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mieszkałam w takim mieszkaniu w Hiszpanii. Ciepły kraj. bardzo ciężko kupić wełniane skarpety w sierpniu - ale nie miałam wyjścia.Może dlatego marzłam, że na zewnątrz było 35 stopni i dlatego podłoga wydawała się lodowata ...bez podłogówki bałabym się. Sąsiedzi nademną tak zrobili ( nie mieli wyjścia, bo poprzedni właściciel mieszkania tak o nie dbał, że napalm i skucie do gołego betonu było jedynym wyjściem) i jest to męczące. Każdy krok, każdy samochodzik dziecka i kazdy spadający przedmiot słychac jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pytalski 30.12.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 na panelach to samo. na pewno dorzuciłbym jakieś dywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 30.12.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Nigdy bym sie nie zdecydowala na plytki bez ogrzewania podlogowego. U siebie niestety bede miala prawie wszedzie, ale w bloku podlogowki raczej nie masz? Drewno polozycz w nieznacznie wyzszej cenie niz ladniejsze plytki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gogdi 30.12.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Mieszkałam 3 lata na 6 piętrze bloku z wielkiej płyty. Wszędzie były płytki. Chodziłam na bosaka niezależnie od pory roku, moje dziecko też na tych płytkach raczkowało i uczyło się chodzić. Ogrzewania podłogowego nie mieliśmy, ale blok był ocieplony, okna szczelne i nawet przy zakręconych grzejnikach było ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.12.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Ja w bloku na 4 pietrze miałam płytki w kuchni i przedpokoju ponad 10 lat. Są zimne i już. Nie wyobrażam sobie dzieci siedzących na nich bez ogrzewania podłogowego. Pies na nich leżał, jak było mu zimą zbyt gorąco w mieszkaniu. I jeszcze jedna rzecz - płytki moga być uciążliwe ze wzgledu na hałas nie tylko dla domowników ale i dla sąsiadów z dołu. Panele jednak położone są na gąbce a ona tłumi hałas i sąsiad z dołu nie liczy ile razy dziecko upuściło zabawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pytalski 30.12.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 chyba mnie przekonaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts