bartek1030 29.12.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Witam Za tydzień przybieramy się do kapitalnego remontu mieszkania tj. panele i ściany a należę do osób które mają wiele pomysłów na minutę i w ogóle ciężko jest mi samemu podjąć decyzję ba nawet dokonać wyboru :/ Więc tak mój pokój to prostokąt 4.70cm na 2 m wpda do niego dużo światła (jedna ściana ta mniejsza to praktycznie okna i małe ekrany na drugiej ścianie na przeciwko okien zamierzałem postawić szafę na wymiar tzn. gdzieś 100 cm 110 cm a pozostałe 90 cm zajmują drzwi więc w zasadzie pozostanie tam pasek u góry 50 cm więc tą ścianę z drzwiami i szafą myślałem tylko cekol i farba. I w zasadzie mam problem jak zagospodarować te dwie ściany 4.70 cm na nich nie będzie jakiś wielkich mebli tylko biureczko jakiś stolik może fotel ale na pewno nie będzie tam ciągu szaf i biurek. Kolory jakie mi się podobają to jakieś pisakowe beżowe jakiś wyblakły żółty ogólnie to nie mają się bardzo rzucać w oczy tzn. nie kolec ale na jednej ze ścian myślałem położyć tapetę (ją już sam bym jakoś wybrał bo jest tego ogrom i każdy ma inny gust) myślałem też nad połączeniem dwóch kolorów na ścianie lub te mniejsze ścianki na jeden kolor a tą większą na drugi lub tą dużą ścianę jakoś podzielić na dwa kolory ale to raczej średnio będzie wyglądało. Więc co sądzicie o takim wystroju ?? a was prosiłbym bardziej o radę jakie kolory wybrać i czy można łączyć kolory Z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 17.01.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 To ma sie podobac Tobie czy 18 latkowi?Moze jego zapytaj jakby chcial miec w pokoju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 17.01.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 To ma sie podobac Tobie czy 18 latkowi? Moze jego zapytaj jakby chcial miec w pokoju??? A przeczytałeś post, na który odpowiadasz? Chyba bartek1030 to ten 18 latek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.01.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Kolory ścian mogą być różne, wiele do siebie pasuje. W# sumie kolorystyka może być powiązana z barwami tapety, którą wybierzesz, to byłoby "bezpieczne" rozwiązanie. Wiiele też zalezy od preferowanego stylu, a tu przykładowe:Połączenie kremowego z niebieskim (umeblowanie raczej nieco inne) http://www.urzadzamy.pl/zdjecia/kawalerka_dla_kawalera_glowne.jpg piaskowo - szary z czarnym: http://pl.pl.allconstructions.com/f/image/filename/9039/1.jpg czekoladowy z zielonym: http://www.e-mieszkanie.pl/zdjecia_artykul/zdjecia_duze/sennyzmierzch_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts