stefula 29.12.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mam pytanie do użytkowników drzwi przesuwnych typu HKS (czyli uchylno przesuwnych) Jak wam się sprawują te przesuwki? Czy mechanizm chodzi lekko? jakich producentów polecacie? Muszę szybko zdecydowa czy kupi HS-a (super wygląda), czy HKS-a (pewnie szczelniejsze, no i tańsze) pomocy, muszę się szybko zdecydowac i wybrac producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 30.12.2008 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Tu jest troche na ten temat... http://forum.muratordom.pl/wieje-nie-skad-czyli-jak-udowodnic-swoje-racje,t124075.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 30.12.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ok, o HS przeczytałam, a co z HKS, jakoś średnio mi się podoba ten mechanizm odciągania skrzydła, czy są różne mechanizmy? lepsze, gorsze? na co zwróci uwagę kupując takie okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 30.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 WitamKolor klamek może się różnić od reszty bo nie wszyscy producenci mają takie same okucia w oknie i HKS, Dolna plastikowa listwa też moze nie byc okleinowana a tylko biala albo brazowa. Ekipy nie potrafia otwierac przesuwek z automatem i szarpia drzwi- kazdorazowy instruktaz albo naklejony zakaz otwierania. Z szybami P2 czy P4 chodza znacznie ciezej niz HS. Male dziecko ich nie otworzy. Poza tymi drobiazgami są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts