Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB mądrych rodziców

Renia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Naleze do gatunku co to sie kryzysowi nie klania ( mimo strat). :D

A z inwestycjami jak z dziecmi - nigdy nie ma 100 % zysku :D raczej mozna zostac lumpem lub jego krewnym, czyli dziadem :D

Zycze Szczesliwego Nowego Roku ! czas sie zbierac i zostawiac chate wysprzatana a zastac jutro zdewastowana . :D sasiedzi zostali uprzedzeni - co zapobiegliwsi a z malymi dziecmi ewakuuja sie wlasnie do rodzin lub znajomych . 8)

Juz trzy dni temu przyszlosc palestry w czterech osobach przytargala profesjonalny sprzet klubowy i oswietlenie a dodatkowo maszyne do robienia pary - dobrze, ze nie b i ci a piany - plus liny i cos w rodzaju kolowrotka . Powiedzieli cichutkie " dzien dobry".

Bede sie cieszyc jak chalupa zostanie t y l k o zdewastowana a nie spalona na przyklad. :D

Takie sa zyski z inwestycji w posiadanie dzieci :D :D

Juz trzy dni temu przyszlosc palestry w czterech osobach przytargala profesjonalny sprzet klubowy i oswietlenie

Bede sie cieszyc jak chalupa zostanie t y l k o zdewastowana a nie spalona na przyklad. :D

Takie sa zyski z inwestycji w posiadanie dzieci :D :D

No, skoro to ma być palestra, to i zyski sie niebawem pojawia w postaci dumy i satysfakcji (Twojej oczywiście).

Eee, nie...to tylko moje corki zarzadzaja zasobami ludzkimi . :D

Jednego przyszlego gwiazdora palestry musialam wyrzucic z lozka o 4ej nad ranem - wzdragal sie przed wlozeniem butow i wyekspediowaniem do domu. :D

Tak pasc tylko z powodu piwa i szampana ? ? Nie godzi sie.

Historycy maja mocniejsze glowy. :D

Witam Wszystkich,

Dopisuję się do tej grupy, staramy się z mężem rozsądnie wychowywać swoje pociechy. Czas pokaże, czy nam się udało. Bo uważam, że nie ma jednej złotej recepty na sukces, co widać po domach, w których wychowuje się więcej niż jedno dziecko. Niby Ci sami rodzice, a dzieci zupełnie inne.

My dajemy swoim dzieciakom dużo miłości, bliskości ale też stawiamy granice i wymagania (nie mylić z zaspokajaniem naszych ambicji).

Starszy na balu, średni u kumpli, najmłodszy założył papierową koronę króla i mówi że będzie świętował sylwestra.

"I nie mówcie mi że nie - bo rodzina ma w sylwestra być razem. Inaczej będę tęsknił

Ma 6 lat

No to slcham, wytlumaczcie mlodemu

Mój tez wrócił trzeźwiusieńki. Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie niczego sie już nie uczę. Po prostu za późno jest na wszystko.

Chociaż .... opieprzył mnie dzisiaj, po co dzwoniłam po północy ? Do nikogo na imprezie rodzina nie dzwoniła. Obciach.

A mój mąż wyczekiwał na telefon z życzeniami, nic i nic, więc zadzwoniłam ja ....

No i nauczyłam się raz na zawsze, że JUŻ należałoby sobie takie rzeczy odpuścić.

No bo miał rację- obciach :)

Ja czekam na telefon od moich synów - i dzwonią :)

Wczoraj odwoziłam młodszego na Sylwka - zabraliśmy tez jego kolegę i koleżankę. No i trochę mnie wbiło w fotel jak młody bez krępacji z dziobem po "buzi" wystartował :) Przy znajomych ? Przeciez to obciach ! 8) :wink: