Renia 31.12.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Cobyś nigdy nie odczuwała !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.12.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Naleze do gatunku co to sie kryzysowi nie klania ( mimo strat). A z inwestycjami jak z dziecmi - nigdy nie ma 100 % zysku raczej mozna zostac lumpem lub jego krewnym, czyli dziadem Zycze Szczesliwego Nowego Roku ! czas sie zbierac i zostawiac chate wysprzatana a zastac jutro zdewastowana . sasiedzi zostali uprzedzeni - co zapobiegliwsi a z malymi dziecmi ewakuuja sie wlasnie do rodzin lub znajomych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 31.12.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 A to zadyma sie szykuje, jak tak pouprzedzałaś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.12.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Juz trzy dni temu przyszlosc palestry w czterech osobach przytargala profesjonalny sprzet klubowy i oswietlenie a dodatkowo maszyne do robienia pary - dobrze, ze nie b i ci a piany - plus liny i cos w rodzaju kolowrotka . Powiedzieli cichutkie " dzien dobry". Bede sie cieszyc jak chalupa zostanie t y l k o zdewastowana a nie spalona na przyklad. Takie sa zyski z inwestycji w posiadanie dzieci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 31.12.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Juz trzy dni temu przyszlosc palestry w czterech osobach przytargala profesjonalny sprzet klubowy i oswietlenie Bede sie cieszyc jak chalupa zostanie t y l k o zdewastowana a nie spalona na przyklad. Takie sa zyski z inwestycji w posiadanie dzieci :D No, skoro to ma być palestra, to i zyski sie niebawem pojawia w postaci dumy i satysfakcji (Twojej oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.01.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Eee, nie...to tylko moje corki zarzadzaja zasobami ludzkimi . Jednego przyszlego gwiazdora palestry musialam wyrzucic z lozka o 4ej nad ranem - wzdragal sie przed wlozeniem butow i wyekspediowaniem do domu. Tak pasc tylko z powodu piwa i szampana ? ? Nie godzi sie. Historycy maja mocniejsze glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Oburzające. Wyrzucasz z domu śpiących gości o 4 nad ranem? Unacceptable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.01.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Oburzające. Wyrzucasz z domu śpiących gości o 4 nad ranem? Unacceptable. a co w tym złego my sami wyszlismy po 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.01.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Jednego przyszlego gwiazdora palestry musialam wyrzucic z lozka o 4ej nad ranem - wzdragal sie przed wlozeniem butow i wyekspediowaniem do domu. Bez serca jesteś !!!! No ale cóż sie dziwić, taki twardziel co sie żadnym kryzysom nie kłania nie może miec serca !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.01.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Serce to humbug - wszystkim rzadzi mozg. Troche sie bronil przed stanieciem w pozycji pionowej, ale zostal zmuszony .. Udane mieliscie Swieta i Sylwestra ? Jestem w tej szczesliwej sytuacji, ze lubie zwierzeta, dzieci i mlodziez i oni to wyczuwaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.01.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Tak, spokojne i zdrowe A Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Pracowite i bardzo przyjemne . Szkoda, ze juz po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.01.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 u nas też dobrze szybko ten czas wolny mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.01.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 znowu sobota i niedziela nas czeka pojutrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam Wszystkich,Dopisuję się do tej grupy, staramy się z mężem rozsądnie wychowywać swoje pociechy. Czas pokaże, czy nam się udało. Bo uważam, że nie ma jednej złotej recepty na sukces, co widać po domach, w których wychowuje się więcej niż jedno dziecko. Niby Ci sami rodzice, a dzieci zupełnie inne.My dajemy swoim dzieciakom dużo miłości, bliskości ale też stawiamy granice i wymagania (nie mylić z zaspokajaniem naszych ambicji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Starszy na balu, średni u kumpli, najmłodszy założył papierową koronę króla i mówi że będzie świętował sylwestra."I nie mówcie mi że nie - bo rodzina ma w sylwestra być razem. Inaczej będę tęskniłMa 6 lat No to slcham, wytlumaczcie mlodemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 01.01.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Moze zostanie domatorem na cale zycie a moze prysnie w swiat jeszcze szybciej niz bracia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Dzieci wróciły całe z zabaw Sylwestrowych i nawet trzeźwe :) Więc tragedii nie ma Ale cały czas się uczę jak być rodzicem. Niekoniecznie mądrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.01.2009 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Mój tez wrócił trzeźwiusieńki. Ale ja w przeciwieństwie do Ciebie niczego sie już nie uczę. Po prostu za późno jest na wszystko.Chociaż .... opieprzył mnie dzisiaj, po co dzwoniłam po północy ? Do nikogo na imprezie rodzina nie dzwoniła. Obciach.A mój mąż wyczekiwał na telefon z życzeniami, nic i nic, więc zadzwoniłam ja ....No i nauczyłam się raz na zawsze, że JUŻ należałoby sobie takie rzeczy odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 No bo miał rację- obciach Ja czekam na telefon od moich synów - i dzwonią Wczoraj odwoziłam młodszego na Sylwka - zabraliśmy tez jego kolegę i koleżankę. No i trochę mnie wbiło w fotel jak młody bez krępacji z dziobem po "buzi" wystartował Przy znajomych ? Przeciez to obciach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts