Renia 01.01.2009 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Ja czekam na telefon od moich synów - i dzwonią Ciekawe kiedy przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Tego dnia uwierzę, że wydorośleli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.01.2009 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 I pępowina zostanie odcięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 02.01.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 A może by tak Klub mądrego Człowieka, zamiast rodzica? To bardziej uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Czy legitymacja takiego klubu bedzie upowazniala do znizek w srodkach komunikacji publicznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 02.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Czy legitymacja takiego klubu bedzie upowazniala do znizek w srodkach komunikacji publicznej ? Nie, to nie ma sensu, bo taki klub będzie miał tylko jednego członka, a przecież Jarosław Kaczyński już ma zniżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No bo miał rację- obciach Ja czekam na telefon od moich synów - i dzwonią Wczoraj odwoziłam młodszego na Sylwka - zabraliśmy tez jego kolegę i koleżankę. No i trochę mnie wbiło w fotel jak młody bez krępacji z dziobem po "buzi" wystartował Przy znajomych ? Przeciez to obciach ! no to super, że masz takiego syna mój juz teraz niekiedy nie chce buziaka mamie przy kolegach dawać na szczęście są to rzadkie chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Mój też tak miał , ale tak ze 2 tygodnie ( w 5 klasie podstawówki) - natura zwyciężyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts