MyszaAJ 02.09.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Podciągam temat - chciałabym taką baterię do łazienki, z której korzystają głównie dzieci zapominające zakręcić wodę... Nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.09.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ja mam KFA http://www.opal24.pl/images/kfa_specjalne_bat_umywalkowa_bezodtykowa_592-110-00.jpg ogólnie jest ok, podoba mi się ze bateria jest w środku. Tylko am dośc mocny strumień i nie mogę go zmniejszyć. No ale działa na razie bez zarzutu Odnosnie dzieci to mogą być z tym kłopoty, moja córka tak się przyzwyczaiła ze nie chce jej sie w przedszkolu odkręcać kurka ( nie wie po co to jest) trochę śmieszne ale było mi jednak głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts