leszak 30.12.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam. Pomysł: remont w pokoju, na kupę 60m2 powierzchni to zrobienia. Ściany i sufit z płyty gipsowo-kartonowej. Na suficie farba akrylowa. Na ścianach tapeta chropowata. Chciałbym zmienić to na gipsówkę i pomalować.Plan jest taki:Sufit zagruntować, zaciągnąć gładzią, zagruntować, pomalować.Ściany: płyta g-k po zdjęciu tapety będzie bardzo zmęczona i nie równa od kleju, papier poobdzierany. Po zagipsowaniu będzie wyglądało dobrze. Czy mogę nałożyć gipsówkę na tapetę? Zagruntować amigruntem, zaciągnąć raz szarą gładzią szpachlową nidy, poźniej raz zaciągnąć gipsarem. Zagruntować, pomalować. Jakieś pomysły, porady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszak 30.12.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 nie wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 30.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 nie wyjdzie? mam nadzieje ze nie wykonujesz uslug budowlano - remontowych i mam prosbe, przeczytaj jeszcze raz to co napisales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszak 30.12.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 nie napisałem jasno:1)zdarcie tapty- gipsowka 2)bez zdzierania tapety- gipsowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts