misiekDG 30.12.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam forumowiczów !!!! Mam pytanie o tynki maszynowe gipsowe co sądzicie na ten temat ??? Może ktoś polecić jakoś dobrą firmę ??? Jaki jest koszt tradycyjny+ gładź a gipsowy maszynowy czy to się opłaca ???? Planuje wykonywać wiosna 2009 r. Znak ktoś firmę ARTynk z Dąbrowy Górniczej i widział jej robotę ???? p.s. Na wiosnę planuje sprzedaż garazu (blaszak) użytkowany na budowie jak ktoś jest zainteresowany prosze o kontakt . Proszę o informację . Dziękuje i pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 02.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Rozpiętość cen za tynki gipsowe, gładzie, czy tynki cementowo-wapienne zależy od regionu, ciężko jest określić czy ktoś przepłaca czy zaoszczędził na usłudze. Okres prac też ma wpływ na ceny obecnie można pokusić się w obiektach zamkniętych na tynki gipsowe, są ludzie gotowi nawet od poniedziałku zaczynać prawie każdy rejon w kraju nie stanowi przeszkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
felus5 02.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Rzeczywiście teraz jest taki okres że można mieć ekipę od reki jednk proponuje sprawdzić taką ekipe bo już widziałem takie tynki gipsowe na które trzeba było kłaść gładz.I wtedy jest ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Rafał 02.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 My jesteśmy umówieni na tynki na koniec stycznia. Jak będą mrozy to termin prac ulega zmianie, gdyż jesteśmy jako trzeci w kolejce. Kładziemy tynki maszynowe gipsowe. ekipa swą pracę wycenia na 27 złotych od m2 z materialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kretes 03.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jak kształtują się ceny tynków maszynowych gipsowych w okolicach Warszawy? Planuję prace wiosna 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 04.01.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A jak na śląsku? Z materiałem / bez ... Jak kształtują się ceny tynków maszynowych gipsowych w okolicach Warszawy? Planuję prace wiosna 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz75 05.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Właśnie orientuję się w temacie tynków i w okolicach Warszawy za cementowo-wapienne bez materiału ekipy życzą sobie od 25zł/m2. Materiał to dodatkowe 6-10zł/m2. Gorzej z terminami, na kwiecień nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelo 05.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 jeśli jest możliwość spania za 20 bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolasia 05.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 U nas w Wielkopolsce ( właśnie w trakcie) dajemy za tynki cementowo-wapienne 10zł za m2. To chyba mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia33 06.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 U nas w Wielkopolsce ( właśnie w trakcie) dajemy za tynki cementowo-wapienne 10zł za m2. To chyba mało? kolasia, czy Twoja ekipa robi też tynki gipsiowe ? jeśli tak to daj namiary. ja jestem po wstępnej rozmwie i gość chce 15 zł za tynk gipsowy maszynowy bez towaru.b Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolasia 06.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Chłopaki robią tylko cementowo-wapienne, wszystko ręcznie. Są też świetnymi murarzami, mi tak postawili mury, że jak przyszła ekipa od ocieplenia to powiedzieli, że takich prostych murów dawno nie spotkali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 06.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 10,- zł za m ?a za jakie tynki tzn obrzutka, tynk i zacierka (z kwarcowego) ?na gotowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolasia 06.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Zgadza się na gotowo pięknie równiutko z obróbką okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lenart 06.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no może chociaż az trudno uwierzyć 15 to mi w tamtym roku na wiosnę krzykali (na jesień) a teraz (mc temu) jeden krzyczał 18 a drugi 22 chyba że to teraz tak leci na łeb ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolasia 06.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Byliśmy umówieni już latem, gość odchodził od swojego szefa i zakładał własną firmę. Może to tak na początku taka cena promocyjna (oczywiście cena jest za samą robotę bez materiałów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 07.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Chłopaki robią tylko cementowo-wapienne, wszystko ręcznie. Są też świetnymi murarzami, mi tak postawili mury, że jak przyszła ekipa od ocieplenia to powiedzieli, że takich prostych murów dawno nie spotkali. Witam! Czy możesz mi dać namiary na tą ekipę? Właśnie poszukuję sprawdzonej ekipy do stanu surowego z tynkami. Czy są drodzy? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalsz 07.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 mnie pod koniec grudnia wyszło za tynki gipsowe 22 zł ( 13 zł robocizna + 9 zł materiał ). Materiał załatwiałem sam bo jak rozeznawałem usługę z materiałem to zawsze jakoś dziwnie kilka złotych więcej było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 07.01.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Mnie za tynki gipsowe zaśpiewali 14-15 zł bez materiału i 24-25 z materiałem. Termin - koniec marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolasia 07.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wysyłam ci numer na priv Witam! Czy możesz mi dać namiary na tą ekipę? Właśnie poszukuję sprawdzonej ekipy do stanu surowego z tynkami. Czy są drodzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.01.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 CW-26-28 złm2. Bardzo dobra jakość-robią górale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts