Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

no to mam po sylwestrze...

madd

Recommended Posts

• Odpowiedzi 60
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...Wirus, jak nic...

Taa - u mnie po kolei obie córki i ja - tylko Szanowna się (odpukać) trzyma. Wcinaliśmy wszyscy Unidox i to pomogło. I żadnych "ozdobników" - jak to nazywa nasza sąsiadka-lekarz, czyli żadnych Gripexów, Paraflu... - to są tzw. ozdobniki. Na gorączkę Paracetamol w czopkach i poszło w diabły :)

Zazdroszczę Ci spokojnego Sylwestra. My zaprosiliśmy gości :roll: :roll: :roll:

A wiecie, że jak też w domku, nawet z własnej woli, i kurcze jest mi tu dobrze,

żonka sie musiała położyć, bo nie czuła się najlepiej, 4 miesiąc ciąży, dziecko śpi jak kamień od 21, a ja wygrzewam swoje kości przy kominku i kurcze jestem szczęśliwy, wreszcie u siebie, jest ciepło i sympatycznie. Czego chcieć więcej???

pozdrowienia dla wszystkich co w domu :D

maksiu

Oooo widzę że nie tylko ja siedzę w domciu od razu rażniej na duszy :) Oglądamy impreze z Wrocławia na dworzu tłumy ,mróż a my w ciepełku tańczymy z 4 miesięcznym bobasem - bezcenne :)

Wszystkim życzę szczęsliwego jeszcze lepszego 2009 roku

http://img301.imageshack.us/img301/5741/nowyrokne9.jpg

moja kota też spanikowała...pierwszy Sylwester w jej życiu , a sąsiedzi sobie nie żałowali z fajerwerkami (i fajnie, bo kolorowo było :wink: ) ....ale kota jak wypierniczyła do córy pokoju pod łóżko to wylazła dopiero koło 1.30 :lol:

No... nie chce sie skarzyc, ale gorzej byc nie moze. Nie dosc, ze dostalam te bolaca comiesieczna przypadlosc kobieca, to jeszcze znowy zab madrosci mi sie odezwal :roll:

Cholera mi wychodzi z siodmy rok juz i nic. Madrzejsza nie bede... Pewnie zanim wyjdzie to sie zacznie cofac czy co

Ale trzymam sie dzielnie - przynajmniej wiem, ze zyje.

A sylwestra zrobimy sobie z chlopem za dwa tygodnie. To juz postanowione :lol:

Witajcie w 2009 roku! Niech wszelka pomyslność zagości w domach waszych!

siedziałem sobie wieczór spokojnie, ale przyszedł spokojnie szwagier i obaj siedzieliśmy spokojnie. Potem szwagier spokojnie odjechał porannym autobusem. A ja spokojnie usnąłem w drodze z pokoju do sypialni.

Ale teraz jestem juz zdrowy i wypoczęty.