cookie_01 31.12.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Panie Panowie co chcielibyście otrzymać Lub daliście na okrągłe urodziny (30.40.50..)? Zbliża mi nieuchronnie rok czterdziestek, w tym męża i widzę tylko ciemność w tej dziedzinie.pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 31.12.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Zamów ręcznie robioną bańkę (taką jak na choinkę) tylko większą z okolicznościowym napisem ......Coś z eleganckiej biżuterii (dla kobiety)Jakis album muzyczny, mój mąż dostał tydzien temu od kolegi ze Stanów, okolicznościowe czteropłytowe wydanie znanego zespołu w wersji winylowej, albo jakąś płytę cenną sprzed 20, 30 latpiękny album, wartościową książkęobraz, grafikękomplet porcelany, cos z desy ? Generalnie bizuteria, książki, płyty to ponadczasowe prezenty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://www.angelfire.com/mb/polska/geriavit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 01.01.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://www.angelfire.com/mb/polska/geriavit.html No co Ty, troche za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 01.01.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 zegarek dobry pomysl i uniwersalny. zawsze mozna jescze cos okolicznosciowo wygrawerowac na odwrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.01.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 zegarek dobry pomysl... hmm...przypomina cały czas, że czas upływa. Jak skończyłem 40, to ten cholerny czas przestał upływać - on zap...la Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Zakładamy klub ryczących czterdziestek? Tegorocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 02.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Panie Panowie co chcielibyście otrzymać Lub daliście na okrągłe urodziny (30.40.50..)? Kiedys koleżanka robiła czterdziestke w knajpie i zamówiłysmy jej w prezencie męski striptiz. Bardzo jej sie podobało (nam zreszta też ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 02.01.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 zegarek dobry pomysl... hmm...przypomina cały czas, że czas upływa. Jak skończyłem 40, to ten cholerny czas przestał upływać - on zap...la wystarczy zlapac tlyko troche wicej dystansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 zamówiłem na Allegro dla babć pod choinkę kalendarze. Nazywaja sie na okładce "najpiekniejsze momenty" Wysłałem gościowi ze 40 zdjęć, a on podesłał te które uznał za słuszne i na każdy dziń miesiąca jest inne zdjęcie, z taka "mądrościa dopasowaną" filozofa, plus 3 dni na czerwono swoje prywatne z opisem, czyli obok "Bożego Ciała" w czerwcu jest np "rocznic ślubu" albo "urodziny syna" no co tam wymyslisz. PApier i wykonanie najwyższej jakości. Dla mnie było 100% jako prezent dla babć, a jeden został w domu. PS: do tego dołozył zdjęcie w formacie A4. Miałem dla syna na 2 rocznice po ślubie. Tylko ramke dokupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.01.2009 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 no a ja osobiście to bym zażyczył sobie: 1 sanatorium z rehabilitacją 2 tuzin niebieskich tabletek dla pewności 3 nową żonę (może być z gumy, byle talkiem dobrze posypana) 4 nowe radio,( bo mi stare coś zakłóca jak słucham ojca Rydzyka) 5 wykupiony karnet na 6 wizyt u stomatologa 6 baterie Duracell do pilota od telewizora 7 litr dobrej zmrożonej gorzały - żeby się opić z rozpaczy że mam urodziny kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2009 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Zakładamy klub ryczących czterdziestek? Tegorocznych. A Wy musicie przypominać, że to już ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.01.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Zakładamy klub ryczących czterdziestek? Tegorocznych. smarkule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Zakładamy klub ryczących czterdziestek? Tegorocznych. smarkule dokładnie małolaty jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.01.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Zakładamy klub ryczących czterdziestek? Tegorocznych. A Wy musicie przypominać, że to już ? :) nie przypominam tylko sie ciesze , ze wciaz taka mloda jestem a tak przy okazji - rocznik mamy do smierci najlepszy we wszechswiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Zakładamy klub ryczących czterdziestek? Tegorocznych. A Wy musicie przypominać, że to już ? :) No, ja mam jeszcze trochę czasu... rok jest długi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 03.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Panie Panowie co chcielibyście otrzymać Lub daliście na okrągłe urodziny (30.40.50..)? Zbliża mi nieuchronnie rok czterdziestek, w tym męża i widzę tylko ciemność w tej dziedzinie.pomocy komplet płyt DVD z filmem 40 - latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RudolfS 04.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 potem od razu mozna na 60 kupic 40-latka 20 lat pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Zakładamy klub ryczących czterdziestek? Tegorocznych. A wcześniejsze też mogą się do klubu zapisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts