cookie_01 06.01.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 bardzo mi się podobają wasze pomysły szczególnie ten ze striptizem (poproszę na swoją 40-tkę) i kalendarz super,a w szczególności ten litr gorzały do zapomnienia.Zaczerpnęłam z Waszych pomysłów-dostanie DVD"czterdziestolatka" i album z najważniejszymi zdarzeniami uwiecznionymi na fotkach. Kto zaproponował ten klub ryczących czterdziestek???? zamawiam miejsce drugie po założycielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 06.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 O rany, to ja też , całe szczęście, że - jak widzę - w doborowym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.01.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 kalendarz masz tu http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1542714 jakby co - to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dawaj agdus , zakladaj ten KRC !!!! bedziemy nadawac na biezaco jak swietnie sie bawimy nie ukrywam, ze chcialabym wymyslic na moja impreze cos ciekawego (mam tylko problem z rodzicami , bo nie maja takiego poczucia humoru jak reszta towarzystwa , a nie wypada ich nie zaprosic) kombinuje wiec zrobic dwie imprezy - jedna oficjalna a druga taka mniej zycie dopiero sie zaczyna rozkrecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.01.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dawaj agdus , zakladaj ten KRC !!!! tutaj już macie http://forum.muratordom.pl/mario-i-klub-40-latkow,t3158-360.htm ja się w tym roku przenoszę http://forum.muratordom.pl/klub-budujacych-50-latkow,t68298-420.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 bratu i Froschowi przed dwoma juz laty - na 40-che kupilam zegarki (obaj do dzis przechwalaja sie miedzy soba , ktory ma lepszy , wiec chyba zadowoleni ) ciekawe co wymysla dla mnie ... w tym roku Zakładamy klub ryczących czterdziestek? Tegorocznych. A wcześniejsze też mogą się do klubu zapisać ? Jasssne! Pod warunkiem, że ryczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ok, już zaczynam ryczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No to chyba powinno byc tak: skoro ryczysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.01.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ryczące czterdziestki, to nie znaczy beczące i szlochające Tylko takie ............ dojrzałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts