secret 28.04.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Zależy jaki masz sygnał. Jeśli oglądasz Full HD, to ekran musi być duży. Jeśli zwykłe SD, to odległość musi być dużo większa. Na moim jak oglądam mecz z Nki w HD, siedzę blisko, widzę źdźbła trawy na boisku. Efekt jest świetny. Jeśli oglądam z SD automatycznie muszę się przesunąć, bo aż bolą oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 04.08.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Minęło póltora roku od ostatniej wypowiedzi. Jakies nowosci? Ktos z Was ostatnio kupowal tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 05.08.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja się przymierzam i chce kupić przynajmniej 46 cali a odległość mam 2,5 metra.Polecono mi sharpa 46 i przeważnie mówią że spokojnie można z takiej odległości oglądać ale nie to najczęściej słyszę, jedno powiedzenie się powtarza, jakiego telewizora byś nie kupował i tak z czasem będzie dla ciebie za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 05.08.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Jak będziesz oglądał tylko programy czy filmy blu-ray wysokiej rozdzielczości to 46 cali z 3 metrów będzie OK. Ale włączając programy SD ( 90 % nadawanych kanałów ) z takiej odległości to będziesz widział każdy pixel. Akurat Sharpa 46 cali i Cyfrę + razem z kinem domowym uruchamiałem znajomej i kilka godzin spędziłem na dywanie przed amplitunerem,programując go. Zdjęcie robione z około 1,5m http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/DSC05712.jpg Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez commor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts