Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CASTROAMA ZAKOPIANKA

Recommended Posts

Castrorama to sklep który za przeproszeniem ale lepiej omijać. Jeżeli chodzi o elektronarzędzia. Złożyłem reklamacje minęło 14 dni przychodzę i pytam się co z reklamacją - a oni mi mówią 14 dni roboczych. Ja się pytam czy czytają w ogóle ustawy w Polsce jeżeli chodzi o niezgodność towaru z umową. To usłyszałem żebym dał spokój bo święta były. Poprosiłem za tym jak reklamacja została uznana o wymianę sprzętu na nowy - usłyszałem po 30 minutowej naradzie pracowników aż 8 że nie napisane jest że chce wymiany na nowy. Więc napisałem pismo odręczne i czekam dałem 2 dni Castoramie na ustosunkowanie się do pisma. W innym razie no cóż będziemy pisać po raz kolejnych to odpowiednich instytucji o rozwiązanie sprawy

dlatego lepiej to iść na zakupy na "jarmark"bo tam przynajmniej wiem że reklamacji nie przyjmują - a jak ktoś przyjmie to umie się przyznać do błędu.

Z takim licznikiem musiz być chyba z Obi albo Leroya :wink:

Mi castorama uratowała trochę zdrowia jak zabrakło 3 płytki. Obdzwoniłem hurtownie - cała paczka i najwcześniej za 2 tygodnie. W casto 3 płytki pod pachę i do kasy. Nie generalizuj więc, bo szkoda także Twojego zdrowia. Pozdrawiam

Z Nowym Rokiem!

Chcesz mieć dobrą opiekę gwarancyjną? Kupuj Hilti i omijaj supermarkety!

Ja jak kupuję w promocji wiertarkę za 27.99zł to nawet gdy pochodzi jeden dzień to jej nie reklamuję.... Pól roku temu kupiłem DVD... na robotę chcieliśmy mieć... już tacka się wysuwa... ale nie daję do reklamacji... uwiążę sznurek i też pochodzi! kupiłem DVD za 100 i parę złotych! :wink:

Rezi napisał

trzeba dbać o własne pieniądze

czasami i po 1 grosz trzeba się schylić bo milion z groszy się składa

Mądre słowa popieram takie podejście

a teksty w stylu

przepraszam a afere robisz o wiertarke za 29 zl

bo jak na tak madrego ("cytowanie" komus ustaw) to, nie posadzam Ciebie bys tam przeplacal za sprzet markowy

lub

Ja jak kupuję w promocji wiertarkę za 27.99zł to nawet gdy pochodzi jeden dzień to jej nie reklamuję....

ale macie ciekawe podejście do życia :lol: :lol: :lol: :lol:

Chodzi o młot troszku kosztował firmy sprarky - dzisiaj byłem w Castoramie i wydali mi naprawiony musieli sami pojechać do serwisu do zielonej góry ( parodia).

Ale koledze tutaj przyznam racje jeżeli chodzi o hilti - kupywałem zawsze elektronarzędzia firmy makita czy bosch - nie było nigdy z tym problemów narzędzia służą do dziś raz zaryzykowałem i powiem wam jedno więcej nie zaryzykuje bo narzędziami chcę pracować a nie po gwarancjach się uganiać- co firma to firma hilti mikita itp. a nawiasem mówiąc to Castorama już grosza ode mnie nie zobaczy!

PS Castorama wiertarki po 29.90 wymienia od ręki:)