zk140t 31.12.2008 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Do fundamentów, ścian, zbrojeń, izolacji, łat, kontrłat, piwnic, deskowania, kominków, okien .....Niech Nowy Rok przyniesie te same pytania co zwykle.Niech nie zaskakuje nas nowymi.Niech wyszukiwarka nadal pozostanie w niełasce i każde setne wystąpienie tego samego problemu niech się objawi jako nowy wątek na forum WYMIANA DOŚWIADCZEŃ.Czego Państwu i sobie życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irsu 01.01.2009 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 o tak!!! tego wszystkiego- podlaczam sie pod rzyczenia dadajac - skonczenia domow zaczetech!!ja chce tylko dom przykryc papa....potem oby do wiosny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2009 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 A ja życzę budującym, żeby częsciej pytali ( nawet głupio i nawet po raz 10000) niż popełanili błędy nieodracalne I przeprowadzek życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.01.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 i coby się nauczyły po polskiemu pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.01.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 w sylfestra morzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 01.01.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 no to wszystkiego dobrego roku spokojnego opatrzności kierownika budowy materiału tańszego robotnika dobrego i trzeźwego przejście tej szkoły przetrwania jaką jest budowa no jednym zdaniem wszystkiego naj-naj-naj-naj-lepszego drodzy pytający i odpowiadający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 01.01.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 I żeby inspektory z PINB nam się budów nie czepiały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 A ja życzę budującym, żeby częsciej pytali ( nawet głupio i nawet po raz 10000) niż popełanili błędy nieodracalne wszystkimi kopytami się podpisuję ... a jeszcze tylko dodam, żeby po zadaniu pytań i otrzymaniu jasnych odpowiedzi wcielali je w życie bez zbędnych kombinacji ....to tak z autopsji ...osobiście nie posłuchałam w kilku przypadkach co przypłaciłam po zamieszkaniu rozstrojami nerwowymi i błagalnymi wątkami z prośbą o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 01.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 i coby się nauczyły po polskiemu pisać. A na forum zawsze panowała kultura, a każdy dyskutant wykazywał się niebywałą elokwencją! Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Elo.....co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 02.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Qrde, od nowego roku takie trudne słowa lecą A myślałem, że to tylko poprzedni rok był taki ciężki, a tu już od początku roku znowu trzeba myśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 03.01.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Wcale nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.01.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Wcale nie trzeba też tak twierdzę. I nawet się lepiej z tym czuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts