slowikm 31.03.2002 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2002 Pozdrawiam Wszystkich!!!Mam zamiar zabrac sie za budowę swojego domu, jak to brzmi hehe "swój dom".Mam około 125000 zlotych i na tym koniec. Pojecie o budowanie mam raczej skromne, nie mam nikogo z rodziny kto móglby mi pomóc a na dodatek jestem po leczeniu kręgosłupa i lekarz powiedzial ze nie moge dzwigać wiecej niz kluczyki od samochodu bo inaczej grozi to wózkiem. dochody mam raczej skromne jak to w szkolnictwie (1500zł. netto), jedyny plus to, to ze bede mial troche czasu bo nie mam żony i dzieci. Ostatnimi czasy siedze na forum i czytam wszystko od deski do deski a raczej od klikniecia do kliniecia i nie wiem co robić? Brac sie za budowę swojego domu czy kupic mieszkanie i miec z głowy.Problem jest tylko taki ze jak mysle o mieszkaniu w bloku to jest to jak kubeł lodowatej wody na moją głowę i znów się zaczynają wątpliwości. Może ktoś coś doradzi!!!Dzieki bardzo.slowikm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 02.04.2002 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2002 Witaj.I powiedz wszystkim gdzie w jakich okolicach masz zamiar budować swój dom. Jeżeli trafisz na okolice pełne forumowiczów to rad i podpowiedzi będziesz miał mnóstwo. Nawet ekipę fachowców Ci podadzą na tacy.Tylko nie podupadaj na duchu i wierz w siebie !!!Powodzenia i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 03.04.2002 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2002 Na mały dom powinno wystarczyć. Ja bym budował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts