mayland 02.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Mam krzesła tego producenta. http://www.bodhiline.pl/index2.php?goto=o_firmie Jestem zadowolona. Teraz myślę o kanapach ze skóry naturalnej takiej samej jak te krzesła. Nie wiem tylko jakie są te kanapy. Czy to te z tych miękkich, zapadajacych się czy moze bardziej twardych, wygodnie podtrzymujących kręgosłup? Interesuje mnie zestaw Amsterdam Max inaczej nazywany też Maxim. Czy ktoś zna tego producenta? A może jest forumowicz który mieszka niedaleko. Ja niestety mieszkam na Mazowszu i nie mogę podjechać do tej firmy po to tylko by usiąść na ich kanapie Zbyt kosztowne byłoby takie 5 minutowe siedzenie Jeśli ktoś mógłby zabrać głos w tym temacie to z góry dziekuję. A jeśli się okaże, że ktoś mieszka niedaleko i mógłby się troszkę wywiedzieć na miejscu to będę baaaaaaaardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawus 03.01.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 mam ich komplet Prag - jeszcze w folii - raczej twardy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.01.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 O dziękuję!!! Daj znać jak na nim zasiadziesz. Czy wygodny? Bo przecież o to chodzi. Krzesła ich są bardzo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 06.01.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Wiem, że istnieje wolny wybór, wola, gusta....ect..Ale mnie osobiście ten film wybił z głowy wszelkie meble skórzane, o których nota bene marzyłam. Zostawiam do rozważenia, jeżeli chociaż jednego zwierzaka da się w ten sposób uratować...będę wdzięczna "nawróconym" na eko-skórę... http://www.google.pl/url?q=http://video.google.com/videoplay%3Fdocid%3D-7105458742770657802&sa=X&oi=video_result&resnum=2&ct=thumbnail&usg=AFQjCNHCsBOQPVvOA-7mHfUQB5JbjCbEBQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 08.01.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Zamówiłem u nich krzesła do jadalni, 2 sofy, fotel i pufę. Przybliżony termin realizacji mam 19 stycznia, więc jak meble przyjadą to dam znać (ja kupowałem w ciemno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Sain bardzo dziękuję. Będę się odzywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A ja chętnie bym je pomacała koło Warszawy albo nawet usiadła z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Trzeba zapytać Saina bo juz minął 19 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 20.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak, meble są już u mnie, na razie rozpakowałem tylko fotel, bo prace w domu nie skończone, ale wydają się być OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak, meble są już u mnie, na razie rozpakowałem tylko fotel, bo prace w domu nie skończone, ale wydają się być OK tyły też mają ze skóry? Ta skóra jest taka lakierowana i gruba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 20.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak, meble są już u mnie, na razie rozpakowałem tylko fotel, bo prace w domu nie skończone, ale wydają się być OK tyły też mają ze skóry? Ta skóra jest taka lakierowana i gruba? Tak wszystko ze skóry, gruba i lakierowana, jak chcesz to zamów u nich próbkę, ja tak zrobiłem i mi przysłali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak, meble są już u mnie, na razie rozpakowałem tylko fotel, bo prace w domu nie skończone, ale wydają się być OK tyły też mają ze skóry? Ta skóra jest taka lakierowana i gruba? Tak wszystko ze skóry, gruba i lakierowana, jak chcesz to zamów u nich próbkę, ja tak zrobiłem i mi przysłali zamówiłam , ale jeszcze nie dostałam ale my to na maxa jesteśmy walnięci i chyba jedziemy to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 20.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tak, meble są już u mnie, na razie rozpakowałem tylko fotel, bo prace w domu nie skończone, ale wydają się być OK tyły też mają ze skóry? Ta skóra jest taka lakierowana i gruba? Tak wszystko ze skóry, gruba i lakierowana, jak chcesz to zamów u nich próbkę, ja tak zrobiłem i mi przysłali zamówiłam , ale jeszcze nie dostałam ale my to na maxa jesteśmy walnięci i chyba jedziemy to zobaczyć Więc kawałek drogi przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Miko już zamówiłaś? A ja nie CHoc na dobrą sprawę to juz powinnam Miko i jaki kolor wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Zamówiłam skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 21.01.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Hmmm...., szkoda, że nikt się nie dał przekonać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Do czego przekonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 21.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Moja mama mieszka w Bystrzycy. Niestety nie wybieram się w najbliższym czasie, ale wydelegowałam mamę na zwiady. Ma posiedzieć na kanapach i krzesłach Mayland zadowolona jesteś z tych krzeseł? Od pół roku szukam odpowiednich krzeseł do mojego przyszłego stołu, a te "twoje" wyglądają na pasujące... Jutro dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.01.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Z krzeseł jestem bardzo zadowolona. Nic sie z nimi nie dzieje. Skóra naciagnieta, zadnych sladów użytkowania a praktycznie wiekszość czasu zpedzamy przy tym stole bo kanapy wygodnej w salonie nie ma Krzesła są stabilne i cięzkie. Wysokie oparcia dają wygodę dla kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 21.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Do czego przekonać? Podałam link post wyżej, obejrzyj to myślę, że się zorientujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts