Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ach to o ten film chodzi. Nie załapałam.

Ekoskóry nie kupię napewno. Kto wie, czy nie więcej szkody robi ona środowisku niż przemysłowy chód trzody i bydła. :roll: Napewno zostawiamy krwawe ślady swej bytnosci na ziemii.

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zamówiłem u nich krzesła do jadalni, 2 sofy, fotel i pufę. Przybliżony termin realizacji mam 19 stycznia, więc jak meble przyjadą to dam znać (ja kupowałem w ciemno) :lol:

Sain a jaki model zamówiłeś? :roll:

Baaardzo spodobały mi się te mebelki! Mam wprawdzie 4 -letni skórzany wypoczynek, który miał służyć również w nowym domku, ale te meble są w tak dobrych cenach, że może jednak skuszę się na nowe :wink:

Do Bystrzycy mam na szczęście nie bardzo daleko, bo ja muszę "pomacać" zanim kupię :wink:

Powiedzcie mi tylko, gdzie znajdę ceny krzeseł, bo ich nie widzę na tej stronie, do której link podała mayland

Mama była w sklepie firmowym, wysiedziała się i ... będzie kupować Milano:lol: Kanapy są raczej twarde, wygodnie siię na nich jednak siedzi, bo są dobrze wyprofilowane. Zdecydowanie lepiej podtrzymują kręgosłup modele z wyższym oparciem, co było do przewidzenia. Wszystko starannie wykończone,dobry materiał.
Mama była w sklepie firmowym, wysiedziała się i ... będzie kupować Milano:lol: Kanapy są raczej twarde, wygodnie siię na nich jednak siedzi, bo są dobrze wyprofilowane. Zdecydowanie lepiej podtrzymują kręgosłup modele z wyższym oparciem, co było do przewidzenia. Wszystko starannie wykończone,dobry materiał.

czyli milano ma wyższe oparcie niż prag?

Zamówiłem u nich krzesła do jadalni, 2 sofy, fotel i pufę. Przybliżony termin realizacji mam 19 stycznia, więc jak meble przyjadą to dam znać (ja kupowałem w ciemno) :lol:

Sain a jaki model zamówiłeś? :roll:

nasz model to Amsterdam 8)

Sain kurcze, ja też mysle o Amsterdamie ale w wersji Max. :roll:

Chyba nie ma co dalej szukać i muszę zmawiac bo czeka sie kilka tygodni :roll:

Ja nic nie chce mówić, ale Sochaczew jest nie tak daleko nas Miko 8)

Sain czy możliwe jest zobaczenie Twojego wypoczynku w rzeczywistości?

Ja nic nie chce mówić, ale Sochaczew jest nie tak daleko nas Miko 8)

Sain czy możliwe jest zobaczenie Twojego wypoczynku w rzeczywistości?

No to proszę, niebawem będą ustawiać się kolejki, aby go zobaczyć :lol:

Na razie stoi on zapakowany oryginalnie w salonie, rozpakowany jedynie fotel, jeżeli to wystarczy to ok, możecie wpaść :wink:

Fajnie. Zorientuje się jeszcze czy moja znajoma zamówiła kanapę i na kiedy ją będzie mieć. Moze to już niebawem.... :roll: A jeśli nie to pewnie sie do Ciebie wproszę :oops: :oops:
  • 1 month później...
  • 5 weeks później...

Nadal Wszyscy zadowoleni?

Czy może ktoś jeszcze stał się szczęśliwym posiadaczem ich kanap?

Może ktoś w okolicach Warszawy?

Mógłby mi ktoś podesłać parę zdjęć szczegółów np nóżek, szyć itp.

[email protected]

• 3 months później...

Widzę ,że juz długo użytkujecie sofy tej firmy. Własnie zamierzm u nich kupić komplecik czekoladowy i waham się miedzy skórą bycast a madras. Czy bycast bardzio sie rysuje??- mam w domu małego kanapowego pieska... i kochane dzieciaki :D

Jaki w uzytkowaniu jest model Amsterdam, czy oparcia dobrze podpierają plecy?