edak 22.03.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 a mogę prosić na maila? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 22.03.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Tak, wieczorkiem coś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miszu 22.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 mayland jeśli to nie problem to czy mógłbym liczyć na zamieszczenie zdjęć Twojego wypoczynku Amsterdam? Pisałaś, że masz model Amsterdam Max, czy dobrze rozumiem, że chodzi o sofę 3os long? Przejrzałem ofertę firmy Bohdi Line i jestem zaskoczony, linia Amsterdam bardzo się nam podoba, jesteśmy zainteresowani wersalką szerokość 230cm w ciemnej skórze. Cena (2300zł z transportem) jest wręcz szalona w porównaniu do wypoczynków oferowanych w tradycyjnych salonach meblowych. Raczej nie będziemy mieli okazji zobaczyć tych mebli na żywo, zamówiłem już próbki skór i tylko chciałbym zobaczyć takie zwykłe zdjęcia tych mebli a nie rendery 3D w katalogu. Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bemark 22.05.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 mayland jeśli to nie problem to czy mógłbym liczyć na zamieszczenie zdjęć Twojego wypoczynku Amsterdam? Pisałaś, że masz model Amsterdam Max, czy dobrze rozumiem, że chodzi o sofę 3os long? Przejrzałem ofertę firmy Bohdi Line i jestem zaskoczony, linia Amsterdam bardzo się nam podoba, jesteśmy zainteresowani wersalką szerokość 230cm w ciemnej skórze. Cena (2300zł z transportem) jest wręcz szalona w porównaniu do wypoczynków oferowanych w tradycyjnych salonach meblowych. Raczej nie będziemy mieli okazji zobaczyć tych mebli na żywo, zamówiłem już próbki skór i tylko chciałbym zobaczyć takie zwykłe zdjęcia tych mebli a nie rendery 3D w katalogu. Będę bardzo wdzięczny witam jak sie spisuja jasne wypoczynki przymierzamy sie do ich zakupu pozdrawuiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konisko 15.11.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam ! Mam wielki pliss dla posiadaczy elementów z linii Milano lub Prag. Mieszkam na podkarpaciu i najbliższy sklej, w którym moge oglądnąć meble jest w Bystrzycy . Czy może ktoś posiada z okolic podkarpacia i małopolski takie meble i byłby uprzejmy udostępnić je do siadania w celu sprawdzenia "wygody". Byłoby lux gdyby były w skórze. Proszę o kontakt na email konrad(małpa)konmar.pl Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstary 05.10.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam. W najbliższym czasie chciałbym zamówić wersalkę Amsterdam lub Milnano firmy Bodhi LIne. Czy moglibyście napisać jak się wam sprawują ich meble? W szczególności serii Amsterdam. Oglądałem na żywo sofe Cambrige - podobała mi się, była miękka i wygodna. Zastanawiam się jak jest z miekkością innych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts