mayland 21.01.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ach to o ten film chodzi. Nie załapałam. Ekoskóry nie kupię napewno. Kto wie, czy nie więcej szkody robi ona środowisku niż przemysłowy chód trzody i bydła. Napewno zostawiamy krwawe ślady swej bytnosci na ziemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zamówiłem u nich krzesła do jadalni, 2 sofy, fotel i pufę. Przybliżony termin realizacji mam 19 stycznia, więc jak meble przyjadą to dam znać (ja kupowałem w ciemno) Sain a jaki model zamówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 22.01.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Baaardzo spodobały mi się te mebelki! Mam wprawdzie 4 -letni skórzany wypoczynek, który miał służyć również w nowym domku, ale te meble są w tak dobrych cenach, że może jednak skuszę się na nowe Do Bystrzycy mam na szczęście nie bardzo daleko, bo ja muszę "pomacać" zanim kupię Powiedzcie mi tylko, gdzie znajdę ceny krzeseł, bo ich nie widzę na tej stronie, do której link podała mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.01.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 są na allegro http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7713740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 23.01.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 23.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 te mabelki łudząco przypominają kanapy z Almi Decor tylko cena o niebo niższa To jest naturalna skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.01.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Tak, naturalna w całości, plecy także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 24.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Mama była w sklepie firmowym, wysiedziała się i ... będzie kupować Milano:lol: Kanapy są raczej twarde, wygodnie siię na nich jednak siedzi, bo są dobrze wyprofilowane. Zdecydowanie lepiej podtrzymują kręgosłup modele z wyższym oparciem, co było do przewidzenia. Wszystko starannie wykończone,dobry materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.01.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Mama była w sklepie firmowym, wysiedziała się i ... będzie kupować Milano:lol: Kanapy są raczej twarde, wygodnie siię na nich jednak siedzi, bo są dobrze wyprofilowane. Zdecydowanie lepiej podtrzymują kręgosłup modele z wyższym oparciem, co było do przewidzenia. Wszystko starannie wykończone,dobry materiał. czyli milano ma wyższe oparcie niż prag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 24.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Zamówiłem u nich krzesła do jadalni, 2 sofy, fotel i pufę. Przybliżony termin realizacji mam 19 stycznia, więc jak meble przyjadą to dam znać (ja kupowałem w ciemno) Sain a jaki model zamówiłeś? nasz model to Amsterdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Sain kurcze, ja też mysle o Amsterdamie ale w wersji Max. Chyba nie ma co dalej szukać i muszę zmawiac bo czeka sie kilka tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 i jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Pierwsza myśl jest najlepsza czekoladowy Maxim 3+2+duza pufa. Dodam poduszki czerwone i jasno szare i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 24.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 i jaki kolor? czerwony - rosso z drewnianymi nogami wenge, krzesła do stołu też takie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Ja nic nie chce mówić, ale Sochaczew jest nie tak daleko nas Miko Sain czy możliwe jest zobaczenie Twojego wypoczynku w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sain 24.01.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Ja nic nie chce mówić, ale Sochaczew jest nie tak daleko nas Miko Sain czy możliwe jest zobaczenie Twojego wypoczynku w rzeczywistości? No to proszę, niebawem będą ustawiać się kolejki, aby go zobaczyć Na razie stoi on zapakowany oryginalnie w salonie, rozpakowany jedynie fotel, jeżeli to wystarczy to ok, możecie wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.01.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Fajnie. Zorientuje się jeszcze czy moja znajoma zamówiła kanapę i na kiedy ją będzie mieć. Moze to już niebawem.... A jeśli nie to pewnie sie do Ciebie wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.03.2009 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Kupiłam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wera13 14.04.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Nadal Wszyscy zadowoleni?Czy może ktoś jeszcze stał się szczęśliwym posiadaczem ich kanap?Może ktoś w okolicach Warszawy?Mógłby mi ktoś podesłać parę zdjęć szczegółów np nóżek, szyć itp.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luizanna 22.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Widzę ,że juz długo użytkujecie sofy tej firmy. Własnie zamierzm u nich kupić komplecik czekoladowy i waham się miedzy skórą bycast a madras. Czy bycast bardzio sie rysuje??- mam w domu małego kanapowego pieska... i kochane dzieciaki Jaki w uzytkowaniu jest model Amsterdam, czy oparcia dobrze podpierają plecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts